Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Interaction Developer RIA bij Carerix

  • Geplaatst in: februari 2010

Organisatie

Carerix ontwikkelt web-based recruitment & staffing software voor bedrijven als Randstad, Manpower en Brunel. Met gebruikers in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië mag je Carerix gerust een internationaal bedrijf noemen.

Het Carerix recruitment & staffing systeem behoort reeds tot het beste ter wereld maar we willen altijd beter. Daarom zijn wij voor onze vestiging in Delft op zoek naar een Interaction Developer RIA.

Functie

Binnen ons kleine en gedreven ontwikkelteam bieden wij een Web front-end specialist uitdaging om zich te ontplooien. In deze functie krijg je de kans om een moderne front end uit te breiden met moderne methoden en technieken én je erin te verdiepen. In deze functie heb je een actieve rol bij het realiseren van de nieuwe user interface van Carerix.

De uitdaging is dat jij weet dat gebruikers willen werken met een mooie en duidelijke interface. Een interface die, met weinig klikken, toegang geeft tot de informatie in Carerix. Jouw inbreng wordt niet alleen op prijs gesteld, maar is een voorwaarde.

Wij verwachten, op basis van jouw ervaring op het gebied van usability en user interfaces, jouw mening over de wijze waarop systemen het gebruikers makkelijk kunnen maken, in plaats van het opwerpen van drempels.

Vereisten

Binnen ons hoofd-ontwikkelteam bepaal je mee hoe de volgende generatie van onze software eruit ziet, en werkt. Je verdiept je in het doel van de software en de wereld van de gebruiker. Met mockups en werkende dummy pagina's laat je die 2 samensmelten. Daarbij zet je functionele wensen om naar een aansprekende vorm en vanzelfsprekende werking ( Don't Make Me Think ). Ten slotte assisteer je bij de ontwikkeling van het definitieve eindresultaat.

Deze baan biedt je de kans om jouw kennis en ervaring verder te verdiepen op de gebieden interaction design en front-end development voor Rich Internet Applications. Bovendien biedt deze baan jou een actieve rol om te zorgen dat onze software het beste ter wereld wordt!

Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig en in teamverband werken, neemt verantwoordelijkheid en beschikt over een sterk analytisch vermogen.

Je bent een specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van Rich Internet Applications, of wilt je kennis en ervaring op dat gebied uitbouwen. In ieder geval heb je ervaring met het ontwikkelen van web-based toepassingen. Je hebt begrip van design patterns en kennis van AJAX libraries/frameworks. Je bent bekend met version oriented development.

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, en je kunt gestructureerd werken en plannen.

Aanbieding

Werk is inspirerend als het uitdagingen biedt. Immers, uitdagingen bieden kansen om je professioneel te ontwikkelen en zo samen verder te komen. Daarbij maakt een klein en hecht team, en niet te vergeten onze eigen kantine, het werk ook nog eens heel leuk.

Op het terrein van de TU Delft is ons team actief met 12 mensen van hoog niveau met veel kwaliteiten op onder meer het gebied van web-based software ontwikkeling, databases, back-end techniek en support.

Sollicitatie

De baan spreekt je aan en je herkent jezelf in het profiel? Vraag dan om meer informatie en vertel ons iets over jezelf. Stuur dan je cv via onze website of bel met Peggy via 015 268 25 69.