Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdeveloper bij Two Kings

  • Geplaatst in: februari 2010

Two Kings

Voor een breed scala van klanten ontwerpen en realiseren wij websites en internetoplossingen conform de wens van de klant. Voor een overzicht van de door ons gerealiseerde websites, van overheid, non-profit, dienstverlening tot zakelijke, verwijzen we naar de portfolio op onze website.

We werken met een team enthousiaste collega's die elkaar bij de realisering van de opdracht helpen en waar nodig aanvullen. De opdrachten worden uitgevoerd op basis van projectmanagement. Voor je opdrachten ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de opdracht binnen de met de klant afgesproken tijdskaders. Daarnaast is ons uiteindelijke doel oplevering van de opdracht die optimaal aan de kwaliteit en wens van onze klanten voldoet.

Wij zoeken:

Two Kings zoekt een klantgerichte, enthousiaste frontend-developer, die ook affiniteit heeft voor backend ontwikkeling.

Je werkt in teamverband aan meerdere opdrachten en met behulp van zowel de gebruikelijke programmatuur maar ook met eigen ontwikkelde toepassingen. Wij werken graag met bestaande (open source) raamwerken, om niet het wiel opnieuw uit te hoeven vinden. Voor de ontwikkeling van websites maken we veel gebruik van systemen als PivotX (dat grotendeels door ons ontwikkeld wordt), maar ook met Drupal of Kohana. Ervaring met deze systemen is gewenst, maar niet vereist. Naast onze opdrachten voor klanten doen we graag projecten als Lowla.nl of de Fair Play Calculator. Omdat websites maken eigenlijk gewoon heel leuk is.

Functie eisen:

  • Je werkt graag in teamverband
  • Je hebt ervaring als webdeveloper
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt gedegen kennis van HTML/CSS en Javascript
  • Je wordt blij van validerende, semantische code
  • Je hebt ervaring met Linux, PHP, Apache en MySQL omgevingen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel naar de klant alsook naar je collega's
  • Je bent flexibel, zelfstandig en resultaatgericht
  • Je bent leergierig en hebt een passie voor webdevelopment

Wij bieden:

Een full-time of bijna full-time dienstverband in een hecht team van collega's. Ontwikkeling van vaardigheden en kennis door het werken aan uitdagende opdrachten voor interessante klanten. We bieden een marktconform salaris. Op ons jaarlijkse bedrijfsuitje gaan we naar Lowlands.

Solliciteren:

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreid CV. We nemen alleen sollicitaties in behandeling met een meegestuurde portfolio en voorbeelden van de door jou geschreven code.

Stuur je CV aan info@twokings.nl, t.a.v. Bob den Otter.