Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End developer bij Inobé Software

  • Geplaatst in: maart 2010

Inobé Software

Inobé is een klein Nederlands software-ontwikkel bedrijf. Inobé is gevestigd in de Mediacentrale in Groningen en heeft een verkoopkantoor in Amsterdam. Sinds 2002 ontwikkelen wij hoogwaardige en krachtige software waarbij wij ons richten op de professionele en de consumentenmarkt.

Onze software heeft tot doel om gebruikers te helpen dagelijkse gegevens inzichtelijk te maken. Zo hebben wij een voedingsberekenprogramma met het Voedingscentrum, kasboeksoftware om privé-administratie bij te houden en een website analyse dienst om websites mee te optimaliseren. Onze producten zijn meertalig en worden sinds 2004 wereldwijd verkocht via internet.

Meer informatie over onze producten is te vinden op onze websites: http://www.inobe.nl/, http://www.mycaloriecoach.nl/ en http://www.lipperhey.nl/.

Omdat onze softwareproducten steeds meer webbased worden, zoeken wij een alrounder die ons daarbij kan helpen. Je werkt in een klein team van slimme programmeurs en je bent alleen maar bezig met vernieuwende, gave dingen te bouwen. Gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker is daarbij onze belangrijkste focus. Het is zo'n plek waar je je helemaal uit kan leven en waarbij initiatief en eigen ideeën alle ruimte krijgen. Bijzonder aan deze plek is dat je alleen maar werkt aan dingen die we zelf ontwikkelen.

Wij zoeken een allround Front end developer. De ideale kandidaat kan: CSS, Javascript (Ajax), (X)html, XML, PHP, MySQL, Photoshop en heeft gevoel voor design. Kun je niet alles? Dat hoeft geen probleem te zijn, we bieden je de kans om je te ontwikkelen.

Wat vragen we? Een diploma vinden we niet belangrijk, maar stuur ons wat werk uit je portfolio en een korte cv. Je hoort dan snel van ons.

Wat bieden we? Een goed salaris (afhankelijk van je skills en werkervaring) en een ontzettende leuke werkomgeving.

Stuur je sollicitatie naar info@inobe.nl. Mocht je vragen hebben, bel dan naar 031 50 850 7009 en vraag naar Christian Branbergen.