Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead Front-End Developer bij ISM eCompany

  • Geplaatst in: april 2010

ISM eCompany

Enkele jaren bezig als Front-End Developer? Nu toe aan een vervolgstap in je carrière als Lead Front-End Developer?

Als Lead Front-End Developer bij ISM eCompany stuur en manage je op afstand een team van gemotiveerde en gekwalificeerde Front-End Developers aan, die zich op onze vestiging in Oekraïne bevinden.

Met je uitzonderlijke probleemoplossende vaardigheden, relatiemanagement, communicatieve vaardigheden, een sterke technologische achtergrond én het vermogen om je snel aan te passen in een dynamische organisatie, draag jij, met het team in Oekraïne, zorg voor uitstekende design en kwaliteitsbewaking van onze producten.

Je profiel

  • Je hebt enige jaren ervaring als Front-End Developer in een creatieve en/ of technische omgeving en je wilt nu een vervolgstap maken door mensen aan te sturen;
  • Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met Flash, Illustrator, Photoshop, (X)HTML, CSS, Javascript;
  • Je hebt kennis van één of meerdere programmeertalen en platformen, zoals PHP, MySQL;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent kritisch en nauwkeurig;
  • Als een vis in het water voel jij je thuis bij een informele en dynamische werkomgeving.

Overig

  • Standplaats: Rotterdam
  • Fulltime functie

ISM eCompany

Ruim 200 ISM’ers zijn elke dag druk in de weer met het ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen van internetoplossingen voor nieuwe en bestaande klanten. Ze werken vanuit ons hoofdkantoor in de monumentale Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, maar ook vanuit onze vestigingen in Utrecht en Oekraïne.

Werken bij ISM eCompany betekent werken in een jonge eCommerce en internetomgeving, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn. Bij ons zijn er geen vaste loopbaanpaden. Jij geeft zelf aan waar je ambities liggen en jij krijgt de kans om je te bewijzen en door te groeien.

Interesse?

Stuur je CV en een motivatie naar recruitment@ism.nl, t.a.v. Marloes van Uffelen (Assistant HR). Voor meer informatie kun je terecht op http://recruitment.ism.nl of bel 010-2436000.