Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature startende (front-end) webdeveloper bij YPOS internettoepassingen

 • Geplaatst in: mei 2010

YPOS internettoepassingen

YPOS internettoepassingen
Bussum
www.ypos.nl

Bedrijfsprofiel

YPOS ontwerpt en bouwt websites en interactieve toepassingen. Dit doen we al 10 jaar voor een groot aantal vaste klanten. Vanuit onze gedegen kennis en ruime ervaring met software-ontwikkeling bouwen wij doordachte websites, kennisbanken, educatieve netwerk sites en online enquêtes. Onze klanten zijn adviesbureaus, onderwijs, brancheverenigingen, kenniscentra en welzijnsorganisaties. We werken nauw samen met ontwerp- en communicatiebureaus en direct met onze opdrachtgevers. Onze specialiteit is het ontwerp en de realisatie van vriendelijke en succesvolle online "user experiences". We geven veel aandacht aan de gebruikersinteractie en realiseren dit met gestructureerd programmeren. Een van onze producten is WebEtui-CMS. Een gebruikersvriendelijk systeem waarmee al onze klanten hun website zelf kunnen onderhouden.

Bedrijfscultuur

Werken bij YPOS betekent werken in een klein informeel en technisch en klant-gedreven bedrijf. Wij zoeken continue naar de beste/gebruikersvriendelijke oplossingen en passen die toe in echte projecten. Je krijgt veel verantwoording in een creatieve en technische omgeving waar je veel kunt leren.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en klantvriendelijke startende (front-end) webdeveloper. YPOS is een klein informeel bedrijf in Bussum met 2 medewerkers. Je krijgt een zelfstandige functie en hebt per telefoon en e-mail contact met klanten. Je werkt eerst onder begeleiding en later zelfstandig aan website projecten en helpt klanten via de telefonische en e-mail helpdesk. Na een inwerkperiode van 3 maanden tot een half jaar kun je zelfstandig website-projecten uitvoeren.

De technieken die wij gebruiken zijn: XHTML, CSS, Javascript, jQuery, MySQL en Perl. Naast je enthousiasme voor programmeren is het belangrijk dat je goed kunt communiceren.

Functie-eisen

 • ruime ervaring met HTML/CSS
 • ervaring met Javascript
 • bij voorkeur ervaring met jQuery
 • zelfstandig, nauwkeurig en pragmatisch
 • met gevoel voor webdesign
 • klantgericht en communicatief vaardig
 • HBO-niveau
 • nederlandse taal in woord en schrift
 • kennis van Photoshop.
 • pre: kennis serverkant van PHP/Perl, MySQL en UNIX (FreeBSD).

Salaris in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Werring, ronald@ypos.nl of 035 6919911. Jouw sollicatie met CV en voorbeeldprojecten kun je mailen naar ronald@ypos.nl.