Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend ontwikkelaar bij de VPRO

  • Geplaatst in: juni 2010

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

VPRO

De VPRO is een crossmediale publieke omroep. Autonomie, experiment en eigenzinnigheid zijn leidraad bij het vormgeven van waar de VPRO voor staat, waarbij de verwachtingen van het publiek een voorname rol spelen. De VPRO wil een niet te negeren factor zijn in het maatschappelijke debat en toonaangevende, verdiepende inhoud bieden rond geschiedenis, onderzoeksjournalistiek, jeugd, wetenschap, kunst en cultuur, drama en documentaire op multimediale platforms en in samenwerking met (inter)nationale partners. Het oogmerk van de VPRO is altijd maatschappelijke en persoonlijke impact te realiseren.

De afdeling VPRO Digitaal is op zoek naar een: Frontend ontwikkelaar (36 uur)

Wie zijn we?

De afdeling Digitaal van de VPRO is verantwoordelijk voor nieuwe media activiteiten binnen de VPRO. Kleine teams van projectleiders, ontwikkelaars en vormgevers werken op projectbasis aan nieuwe (mobiele)websites, applicaties en publicatiemiddelen voor programmamakers. Hieronder vallen onder meer sites als 3VOOR12, Cinema.nl, /Geschiedenis en Tegenlicht.

De afdeling fungeert als kenniscentrum voor programmamakers binnen de VPRO en onderzoekt en ontwikkelt nieuwe manieren van publiceren, programma- maken en communiceren met het publiek. In totaal werken er ca. 20 mensen tegelijkertijd aan diverse kort- en langlopende projecten.

Wij zoeken iemand die:

  • passie heeft voor techniek, internet en gevoel heeft voor vormgeving en interactie,
  • affiniteit heeft met de VPRO, media, radio en TV
  • in staat is een brug te slaan tussen vormgevers/interaction designers en backend programmeurs,
  • zowel in teamverband als zelfstandig grote en kleine projecten uitvoert,
  • op de hoogte is van en nieuwsgierig naar de nieuwste technieken en tools en de ambitie heeft mee te denken hoe die in te zetten,
  • oog heeft voor usability en liefst ervaring heeft met usability-onderzoek
  • grondige kennis bezit van HTML(5), CSS, JavaScript (jQuery).

Kennis van en ervaring met WordPress, PHP, JSP, Freemarken, ActionScript, Flash en/of Silverlight is mooi meegenomen.

Wat bieden we?

Een veelzijdige baan met mogelijkheden in een dynamische omgeving. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering. Het betreft een functie voor in eerste instantie één jaar. Reacties dienen uiterlijk 14 juni 2010 bij ons binnen te zijn en kunnen worden gericht aan de VPRO, t.a.v. de afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 11, 1200 JC Hilversum of gemaild worden naar vacature@vpro.nl.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met de coördinator Techniek, Gerbrand Meijer, g.meijer@vpro.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!