Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Magento Front end Developer bij Crimsonwing

  • Geplaatst in: juni 2010

Crimsonwing

Wie zijn wij

Crimsonwing is gevestigd in Nederland, Engeland en Malta en levert IT oplossingen aan klanten in heel Europa. Op het gebied van eCommerce ligt onze focus op het realiseren van B2B en/of B2C oplossingen in Intershop en Hybris voor grotere eCommerce projecten en Magento en ecManager voor het midden-bedrijf.

Onze eCommerce klanten zijn o.a. TomTom, ECI, Free Record Shop, Sun, Moduslink, Watco en Curves.

Als System Integrator focust Crimsonwing zich met name op het technische aspect van eCommerce: zorgen dat de webshop online komt en blijft. Wij zijn partner van Magento, Intershop, Hybris, Microsoft, Oracle en Qlickview.

Onze vacature

Als (Magento) Front end Developer zal je een bijdrage leveren vanuit je vakgebied/expertise aan de unieke uitstraling van de websites van onze klanten. Je vertaalt het design naar Magento templates. Je werkt daarbij samen, in teamverband, met onze technische collega’s.

Word jij onze collega

Wij zoeken een enthousiaste collega, met een MBO/ HBO werk- en denk niveau. Je hebt kennis van en ervaring met HTML, XML, CSS en Javascript. Daarnaast ben je leergierig en kun je zelfstandig werken. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om parttime en/ of in flexibele uren werkzaam te zijn. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Je werkt vanuit ons kantoor in Hilversum.

Spreekt de bovenstaande vacature je aan, neem dan contact op ons op: mmeijlink@crimsonwing.com of kijk op onze site www.crimsonwing.nl.