Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer / Usability Designer bij Blinker

  • Geplaatst in: juni 2010

Blinker

Usability Specialist met extreem goed gevoel voor gebruikersgemak die de beste in zijn vak wilt worden!

Blinker BV is dé leverancier van E-mail marketingoplossingen. We werken met een jong team van 34 gedreven collega’s hard aan innovatieve online marketingoplossing. Onze cultuur is open en informeel en we werken met veel enthousiasme voor onze klanten. Op dit moment zijn er meer dan 1200 organisaties die onze online marketingapplicatie MailPlus gebruiken. We groeien hard en doen dat op eigen kracht. Onlangs is Blinker 1e geworden in de Emerce 100 in de categorie “E-mail marketing”. Voor meer informatie: http://blinker.m10.mailplus.nl/ob/blinkerindeemerce/

Om onze MailPlus applicatie verder te ontwikkelen en het gebruikersgemak verder te vergroten zijn wij op zoek naar een

Senior Front-end Developer / Usability Designer
Usability Specialist met extreem goed gevoel voor gebruikersgemak

Functie omschrijving

Onze Front-end Developer / Usability Designer moet één van de beste Usability Designer in de markt willen zijn. Omdat onze applicatie hoofdzakelijk gebruikt wordt door marketing en communicatie professionals willen wij dat Mailplus uitblinkt in gebruiksgemak door overzichtelijke visual user interfaces en een logisch design. Als Front-end Developer / Usability Designer ben je er voor verantwoordelijk dat deze user interfaces worden ontworpen, ontwikkeld en op de juiste manier worden geïmplementeerd binnen Mailplus.

Als Front-end Developer heb je naast een pixel-precies oog ook gevoel voor design. Je werkt namelijk nauw samen met de productmanager en developers en denkt met hen mee over het ontwerp en verfijning van de gebruikservaring. In de ontwerpfase ben je handig in het ontwikkelen van een prototype van de nieuwe functionaliteit. Hoewel je eigenlijk een grote hekel hebt aan IE6 (en ondertussen ook een beetje aan IE7), ontwikkel je wel websites die - indien vereist – ook prima werken in deze browsers naast IE8, Firefox, Chrome, Opera, Safari etc.

Wij vragen

Als Front-end Developer beschik je over tenminste een HBO achtergrond verkregen door opleiding of werkervaring. Je hebt tenminste twee jaar ervaring als Front-end Developer en bent op de hoogte van de laatste trends op dit gebied. Je hebt een passie voor Webcommunicatie, zowel als gebruiker als ontwikkelaar van online marketing- en communicatieconcepten. Je hebt aantoonbare ervaring met het vormgeven van grote complexe webprojecten of producten. Je hebt uitgebreide ervaring met (X)HTML, CSS en Javascript/JQuery op basis van PSD’s. Ervaring met Flash en Action Script is gewenst, maar geen vereiste.

Als persoon pak je projecten pro-actief aan, je bent accuraat en gefocust op kwaliteit en altijd op zoek naar nieuwe en verrassende oplossingen, waarbij je nuchter blijft en het einddoel niet uit het oog verliest. Je blijft onder alle omstandigheden een motiverende teamplayer. Tenslotte ben je communicatief vaardig, flexibel, organisatorisch sterk en stressbestendig.

Wij vinden een goede privé en werk balans belangrijk. Daarom gaat onze voorkeur uit naar een collega die in de regio Zoetermeer / Gouda / Rotterdam / Den Haag / Delft of Leiden woont.

Blinker biedt:

Het gaat om een functie voor 32-40 uur per week. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, maximaal 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Je kunt per direct aan de slag.

Blinker is gevestigd centraal in Zoetermeer en zeer goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Primatch ondersteunt Blinker bij het werven en selecteren van kandidaten voor deze uitdagende creatieve functie. Heb je vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Annet Claassen (van Blinker), telefoonnummer 079-3632982. Contactpersoon voor deze functie is Jeroen Bergen (van Primatch). Stuur je motivatie met je cv naar j.bergen@primatch.nl. Bellen kan ook: 013-5 325 125. Aanvullende informatie vind je op http://www.blinker.nl/ of http://www.primatch.nl/.

Alle gesprekken voor deze vacature vinden plaats bij Blinker in Zoetermeer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt door Blinker niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Front-end developer, web developer, HTML, multimedia designer, multimedia ontwikkelaar, webcommunicatie, CSS, Javascript, Usability Designer, Usability Specialist, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden.