Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij Clansman

  • Geplaatst in: juli 2010

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Clansman

Over Clansman

Clansman is gespecialiseerd in 100% performance based online marketing. Via scherpe responsecampagnes, online actiemarketing en affiliatemarketing genereert zij grote volumes leads en online activiteit voor uiteenlopende adverteerders. Dit doet zij niet alleen, maar samen met een netwerk van sterke partners.

Clansman bereikt via eigen bestanden ca. 900.000 consumenten via e-mail. Tevens is zij uitgever van een groot aantal websites rond de thema’s ‘prijsvragen’, ‘korting’ en ‘gratis’.

Clansman helpt exploitanten van websites en uitgevers van e-mailnieuwsbrieven met het verbeteren van inkomsten uit performance based campagnes. Daarnaast adviseert Clansman bij het ontwikkelen en optimaliseren van websites.

Clansman is in 2009 met ruim 70% gegroeid. Om deze groei voort te zetten is Clansman op zoek naar een Front-End Developer.

De functie

Als Front-End Developer ben je verantwoordelijk voor de volledige implementatie van marketingcampagnes en websites. Je denkt mee over het ontwerp en zet deze vervolgens om naar Flash of HTML/CSS.

Wij vragen:

  • Uitstekende kennis van Flash (actionscript 3).
  • Uitstekende kennis van Photoshop.
  • Uitgebreide kennis van PHP, HTML, CSS en Javascript.

Tevens ben je zelfstandig, creatief en pragmatisch van aard. Je bent flexibel en goed in staat om prioriteiten te stellen. De keuzes die je maakt zijn commercieel gemotiveerd.

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf richting te geven aan jouw ontwikkeling binnen een groeiende organisatie.
  • Mogelijkheden tot opleiding en training.
  • Een concurrerend salaris.
  • Leuke collega’s en een professionele, inspirerende werkomgeving.

Standplaats/kantoor:

Utrecht

Solliciteren:

Voor meer informatie over de functie of direct solliciteren kun je contact opnemen met Wouter de Winter: E-mail: wouter@eeble.nl. Telefoon: 030-8200989

Algemene informatie over Clansman vind je op onze website http://www.clansman.nl/.