Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Front-end ontwikkelaar bij Fabrique

  • Geplaatst in: augustus 2010

Fabrique

  • Minimaal 4 jaar werkervaring
  • 32-40 uur in de week
  • Locatie: Delft

De baan

Je realiseert de voorkant van onze websites en mobiele applicaties. Pixel-perfect en snappy, daar ga je voor. Het resultaat is cross-browser compatible en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Jouw creativiteit en kennis van techniek zijn al in een vroeg stadium van het project een belangrijke inbreng. Wij geloven sterk in een geïntegreerd ontwerpproces waarin je met ontwerpers en specialisten een hecht team vormt. Onze werkmethodiek is daarop afgestemd en geoptimaliseerd. We noemen dat bij Fabrique Agile Design.

Jij

Je bent iemand die communicatief sterk is en zich goed kan inleven in klant en gebruiker. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent enthousiast en gepassioneerd over je werk. Je werkt op een gestructureerde manier die zich vertaalt in nette code en je beschikt over een goede dosis humor.

Je hebt ruime ervaring in HTML, CSS, Javascript binnen de nieuwste versies en frameworks, kent de nieuwste snufjes en weet die effectief in te zetten. In webrichtlijnen en toegankelijkheideisen zie jij een uitdaging en je laat je niet afremmen door overige projecteisen. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring als front-end ontwikkelaar. Je portfolio bestaat uit een uitgebreide set actieve websites. Je bent online actief rondom jouw vakgebied en past dat toe in social media.

Wij

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s in ons monumentale grachtenpand in Delft. Je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Fabrique biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima salaris.

We hebben een volwassen groep van 12 ontwikkelaars variërend van flash-goeroe’s, front-end ontwikkelaars tot Django-experts. We werken voor bekende opdrachtgevers aan zeer zichtbare eindproducten. Hiermee bouw je in korte tijd je portfolio verder uit.

We zijn altijd op zoek naar goede ontwikkelaars. Mocht je bijvoorbeeld een goed duo vormen, solliciteer dan alle twee!

En nu?

Solliciteren kan met behulp van ons online sollicitatieformulier.