Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij e-sites

  • Geplaatst in: augustus 2010

e-sites

Wil je werken aan mooie internet projecten voor spraakmakende klanten en ben je op zoek naar een bedrijf met jonge mensen en een informele werksfeer? Solliciteer dan bij e-sites. Vanwege de groeiende vraag van onze klanten zijn wij op zoek naar een toegewijde front-end developer om ons team te versterken.

Bedrijfsprofiel

E-sites, gevestigd in Breda, bestaat uit 31 professionals met verschillende kwaliteiten. Wij hebben echter één ding gemeen, we hebben allemaal een passie voor Internet.

E-sites heeft het voorrecht te mogen werken voor mooie klanten als Gemeente Breda, Sport 1, NAC, TUI, Valvoline en vele andere klanten.

In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten van onze klanten, enkele kernwoorden die daarbij belangrijk zijn; goede en positieve werksfeer, kwaliteit, meerwaarde voor de klant en gedegen communicatie.

Functieomschrijving

Als front-end developer bestaan je werkzaamheden uit het (in teamverband) ontwikkelen van de front-end van onze internet projecten. Je maakt deel uit van een gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat.

Naast uitgebreide kennis van webstandaarden als HTML, CSS en JavaScript heb je ook affiniteit met de Webrichtlijnen van de Nederlandse Overheid.

Je bent bekend met ‘unobtrusive JavaScript’ en de ‘progressive enhancement’ of ‘graceful degradation’ denkwijze en weet deze op een verantwoorde manier toe te passen.

De ontwerpen die je uitwerkt zijn W3C valid, pixel-perfect en cross-browser compatibel. Daarnaast streef je naar SEO vriendelijke code en let je op de front-end performance.

Ervaring met Fireworks, Photoshop en versiebeheer is een pré.

Bij voorkeur laat je zien wat je in huis hebt middels een portfolio website.

Functie-eisen

  • Je voldoet aan bovenstaande functieomschrijving
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring
  • Je bent leergierig en een echte teamspeler

Wat bieden wij?

Jouw salaris is marktconform en vooral afhankelijk van je ervaring.

Naast je salaris geniet je van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan:

  • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
  • Gezamenlijke lunch verzorgd door e-sites
  • Een vrijdagmiddagborrel

Contact

Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Ivo Willekens op het nummer: 076 888 00 88, kun het sollicitatieformulier invullen of je kunt je sollicitatie sturen naar ivo@e-sites.nl.