Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Kega

  • Geplaatst in: augustus 2010

Kega

Kega biedt de unieke combinatie van e-commerce, actiemarketing en retailcommunicatie. Met ruime ervaring én passie voor het retailvak ontwikkelen we krachtige en effectieve concepten voor op de winkelvloer. Zowel offline als online. Kega realiseert o.a. webshops en websites voor toonaangevende retailers zoals Score, Claudia Sträter, Ziengs, Oil and Vinegar, Aktiesport, Primera, Trendhopper en Freebees.

Bedrijfscultuur:

Kega kent ongeveer 65 jonge en enthousiaste medewerkers. Als medewerker krijg je een behoorlijke mate van verantwoordelijkheid en vrijheid. Kega is een informele organisatie met korte communicatielijnen en een professionele instelling en vooral veel passie voor het vak.

Functieomschrijving:

Als Front-end developer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van vernieuwende userinterfaces voor toonaangevende retailers. Tijdens de design fase op basis van Scrum heb je als front-end developer een belangrijke rol in het aangeven van de nieuwste technische mogelijkheden. Hierdoor heb je invloed op het design en werk je nauw samen met collega's en de klant.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van it en userinterface ontwerp. Je beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van CSS, w3c en SEO. Je bent proactief, initiatiefrijk, gedreven, besluitvaardig en resultaatgericht. Je beschikt tevens over overtuigingskracht en een groot analytisch vermogen.

Functie-eisen:

  • HBO niveau
  • Passie voor het mooie vak
  • Ervaring met het template systeem van Magento is een pre

Interesse om te werken in deze inspirerende omgeving? Stuur dan een email met motivatie en wat werk van je op naar ard@kega.nl en we nemen contact op voor een afspraak.