Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Internetadviseur in opleiding bij Aan Zee Interactive

  • Geplaatst in: augustus 2010

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Aan Zee, bron van inspiratie

We zoeken een nieuwe collega bij Aan Zee Interactive. Niet de eerste de beste, wél de leukste.

Aan Zee Interactive

Ons bureau maakt deel uit van Aan Zee Communicatie waar techniek en communicatie volledig zijn geïntegreerd. Onze visie: Van leuk werk, komt goed werk. Vandaar de keuze om te ondernemen vanuit Noordwijk. Hoog op het duin met uitzicht op zee. ’s Ochtends werken, tijdens de lunch plonzen, ’s middags werken, ’s avonds chillen met een fles rosé aan het strand. Zomaar een dag aan zee.

Internetadviseur in opleiding m/v

Je hebt een IT-opleiding met succes afgerond en je wilt uiteindelijk strategisch adviseur worden met betrekking tot webgerelateerde projecten. Je weet dat je eerst een aantal jaren werkervaring nodig hebt alvorens je opdrachtgevers goed en overtuigend kunt adviseren. Je moet namelijk niet alleen je technische skills verder ontwikkelen, vooral ook communicatieve en commerciële skills. Aan Zee Interactive biedt je die kans, want wij zijn op zoek naar een spin in 't web die klanten te woord staat, wensen filtert, en deze uitzet binnen onze organisatie.

Jouw profiel

HBO opleiding, je bent op de hoogte van de laatste internettrends, koele kikker, kennis van HTML is mooi meegenomen.

Meer informatie | solliciteren

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en je creativiteit stimuleren? Neem vandaag nog contact met ons op. Is er een match, dan kun je rekenen op een bijzonder aansprekende werkomgeving, goede beloning en de kans om flink te groeien. Neem contact op met Marvin Fles: marvin@aanzee.nl | 071 364 11 11.