Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Favela Fabric

  • Geplaatst in: september 2010

Favela Fabric

De front-end webdeveloper is verantwoordelijk voor alle front-end aspecten van onze web-based platformen.

Over Favela Fabric

Favela Fabric is social business consultancy. We helpen organisaties bij het ontsluiten van kennis en creativiteit onder haar doelgroepen.

Cocreatie neemt de vorm aan van een dialoog tussen een organisatie en haar doelgroepen. Deelnemers wisselen kennis, ervaring en ideeën uit, met als resultaat concrete inzichten en concepten voor proces- en productverbetering.

Favela Fabric ontwerpt het kader waarbinnen deze dialoog optimaal kan plaatsvinden. We inspireren mensen tot collectieve actie, samenwerking en creativiteit. Het aanjagen van cocreatie rond producten, merken of issues vergt multidisciplinaire kennis van design, marketing, innovatie, verandermanagement en social media.

Favela Fabric is een jong bedrijf waarbij hoge kwaliteit van uitvoering op de eerste plaats staat. Onze opdrachtgevers zijn onder meer KLM, AEGON, ABNAMRO en Menzis.

Over de vacature

De front-end webdeveloper is verantwoordelijk voor de vertaling van een interactie ontwerp en grafisch ontwerp naar webpagina’s. De front-end webdeveloper heeft goede kennis van de (on)mogelijkheden van het web, en weet wanneer welke technieken toe te passen. Technieken die de front-end webdeveloper beheerst zijn (X)HTML, CSS, Javascript en jQuery, en AJAX. Kennis van ActionScript is een pré.

Gevoel voor design en pixel-precies werken is een vereiste. De front-end webdeveloper heeft een fascinatie voor social media, user generated content en online communities. Hij/zij zoekt intensief samenwerking met de het ontwikkelteam: programmeurs, interactie ontwerpers en grafisch ontwerpers.

In projecten maak je deel uit van ons ontwikkelteam tijdens de ontwikkelingsfase en live fase. Tijdens de ontwikkelfase wordt, onder andere, ons internet platform neergezet en tijdens de live fase blijven we ons product finetunen op basis van wat we signaleren. Snel schakelen en reageren op wat er gevraagd wordt is onderdeel van je werk. Je creatieve geest wordt continu geprikkeld en je prikkelt ook anderen. Je weet wat er speelt binnen het vakgebied, volgt nieuwe ontwikkelingen en deinst niet terug om je mening te uiten en kennis te delen.

De front-end webdeveloper heeft minimaal een relevante HBO opleiding voltooid en heeft 2 tot 3 jaar ervaring in het vak. Daarnaast heb je affiniteit met cocreatie, social media en communities.

Heb je interesse?

Mail ons je motivatie, CV en portfolio via Doremieke@favelafabric.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor nadere informatie kan je inwinnen via Bas Reus op bas.reus@favelafabric.com.

Favela Fabric BV
Frederiksplein 1
1017 XK Amsterdam
favelafabric.com
T + 31 20 528 92 02
F + 31 20 528 60 17