Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web/multimedia developer (docent) bij Mediacollege Amsterdam

  • Geplaatst in: september 2010

Mediacollege Amsterdam

Past deze parttime baan jou?

Als enthousiaste en gedreven web/mulitmedia developer zie je het als een uitdaging om als docent jonge mensen te begeleiden in de leeftijd van 16 tot 25 jaar. Je werkt samen binnen een dynamische afdeling Game Artist, Gamedeveloper, Webdeveloper, Interactief Vormgever op de locatie Contactweg.

Resultaatgebieden docent:

A > Zorgdragen voor het onderwijs

Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je zowel individuele als groepen deelnemers (bij stages, werkstukken, e.d.) begeleidt. Je beoordeelt werkstukken, stageverslagen, neemt toetsen af en beoordeelt deze.

B > Bijdrage aan de ontwikkeling, verbetering van het onderwijs en activiteiten

Je signaleert en analyseert behoeften tot verbetering van het onderwijsprogramma. Je levert
een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s, op basis van onderwijsvragen uit de maatschappelijke omgeving. Je werkt onder meer mee bij schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Zelfportret

Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties

Als pas afgestudeerde hbo professional met eventueel enkele jaren werkervaring, ben je in het bezit van een opleiding interactief vormgeven of vergelijkbaar. Je hebt de bereidheid te starten met het behalen van een bve-diploma. Of je bent al in het bezit van een afgeronde tweedegraads diploma.

Je brengt ervaring mee met PHP 5 met kennis van frameworks, zoals Zend of Kohana.

Verder heeft Javascript met kennis van frameworks zoals JQuery en (X)JTML/CSS (volgens de laatste webstandaarden) geen geheimen voor je.

Het is een pre als je ook ervaring meebrengt met het ontwerpen volgens design patterns, door middel van UML en één van de volgende talen beheerst Java, C++ of C#.

Je bent analytisch en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Verder ben je initiatiefrijk, innovatief en sociaal vaardig. Je bent interpersoonlijk, vakinhoudelijk en organisatorisch competent. Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamplayer.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk parttime dienstverband van 0,6 fte (= 996 uren op jaarbasis) per direct tot en met 31 juli 2011. Het bruto salaris is conform CAO/BVE voor een bevoegde docent LB tussen minimaal € 2.376,-- en maximaal € 3.749,-- bruto bij een volledige betrekkingsomvang van 1fte (= 1659 uren op jaarbasis). Ma kent onder andere een spaarloonregeling, fietsplan, eindejaarsuitkering, een zeer gunstige vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten.

Wil je solliciteren?

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Hugo Verlaat onder het telefoonnummer 06-50 27 54 69 of via h.verlaat@ma-web.nl. Jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae verwachten wij vóór 7 oktober aanstaande. Deze kun je sturen aan A. (Angela) van de Goorberg, personeelsfunctionaris, per mail via solliciteren@ma-web.nl

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl onder publicaties.