Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Freelance vacature Frontend Developer via IPROFS

  • Geplaatst in: oktober 2010

IPROFS

Voor een eindklant te Schiphol ben ik per direct op zoek naar een Frontend Developer op detacheringsbasis. Het moet iemand zijn met zeer goede kennis van HTML, CSS en JavaScript. Verder zou het een pre zijn als de persoon:

  • 1) kennis heeft van JSP's,
  • 2) Spring/MVC en dus een klein beetje Java.

Je komt te werken in een klein dynamisch team waar op een scrum wijze ontwikkeld wordt. Het betreft hier meerdere kleine webgerelateerde projecten. De cultuur is open en informeel met een zakelijke inslag. Startdatum is per direct voor de duur van 3 maanden met optie op verlenging. Tarief graag zo scherp mogelijk om samen onze kans op deze opdracht te vergroten.

Peter Knoop
Accountmanager
M: 06-34594215

IPROFS
Claus Sluterweg 125
2012 WS Haarlem
T: 023-5476369
F: 023-5476370
I: www.iprofs.nl