Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend webontwikkelaar bij a&m impact internetdiensten

 • Geplaatst in: oktober 2010

a&m impact internetdiensten

Algemene gegevens

Naam vacature: Frontend webontwikkelaar
Opleiding: MBO of HBO (voorkeur informatica)
Startdatum: in overleg
Dienstverband: Fulltime (36/40 uur)
Locatie: Doetinchem, Innovatieweg 26-03

Het bedrijf a&m impact internetdiensten

Wij zijn een volwassen Internet Service Provider (ISP) met bijna 12 jaar ervaring op het gebied van hoogwaardige internetdiensten. Onze core-business bestaat uit het ontwikkelen van database-applicaties voor internet- en intranettoepassingen waarbij we gebruik maken van open-source technieken. Ons bedrijf bestaat uit een team van bijna 20 technische-, communicatieve- en grafische specialisten. De unieke combinatie van technische, grafische en communicatieve kennis, heeft geleid tot een grote en stabiele klantenkring uit verschillende branches en zowel in binnen- als in buitenland. Enkele klanten zijn; KLM, Rabobank, Regio Achterhoek, Zozijn, De Graafschap, Optimaal FM, Welling Didam en nog veel meer.

Wij streven er naar om hoogwaardige en innovatieve internetdiensten te leveren. Continu zijn wij bezig met het zoeken naar nieuwe hoogwaardige technologieën waardoor we onze diensten blijven verbeteren. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de belangrijkste kernwoorden die bij ons bedrijf horen. Doordat we alle kennis van onze diensten in eigen huis hebben, kunnen we de hoge kwaliteit, flexibiliteit en service blijven garanderen. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf.

Bedrijfscultuur

a&m impact is een platte, georganiseerde en jonge organisatie waarbij plezier in het werk voorop staat. Wij hebben een jong (gemiddeld 25 jaar), gedreven en ambitieus team. De werksfeer is informeel, achterhoeks maar toch ook serieus. Aangezien teamgeest van groot belang is voor de organisatie, worden er meerder keren per jaar uitjes georganiseerd om een goede onderlinge band te creëren.

Functieomschrijving

De functie bestaat uit het op maat ontwikkelen van user-interfaces van gebruikersvriendelijke, mooie en complexe websites, webapplicaties en digitale nieuwsbrieven. Onder ontwikkelen verstaan we het schrijven van (x)html, css en javascript (jquery) en het eventueel ontwerpen in Adobe Photoshop en Flash. De producten dienen in de meest gebruikte browsers zoals Internet Explorer, Firefox en Chrome correct te functioneren en aan de W3C standaarden te voldoen. De producten worden voor allerlei verschillende profit als non-profit organisatie en doeleinden ingezet waardoor het een afwisselende functie is.

Je zult in teamverband en zelfstandig werken waarbij verantwoordelijkheden parallel lopen met je capaciteiten. Tevens heb je veel inbreng in de wijze waarop applicaties ontwikkeld worden. Wij bieden je een uitdagende baan met volop kansen om je te ontwikkelen binnen een klein bedrijf wat uitstekende resultaten boekt. Er is ruimte voor persoonlijke ambities en creativiteit.

Ontwikkelomgeving

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Flash
 • Subversion
 • Eclipse / Adobe Dreamweaver

Gewenste voorkennis

 • Kennis van OO-ontwerpen en OO-programmeren.
 • Kennis van (x)html / css / javascript en Jquery

Wat bieden wij?

 • Uitstekend salaris welke afhankelijk is van kennis en ervaring en toegevoegde waarde voor het bedrijf
 • Winstuitkering
 • Reiskostenvergoeding
 • Onkostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Collectieve ziektekostenverzekering waarbij gedeelte door bedrijf betaald wordt
 • Flexibele werktijden (36-40 uur)
 • Doorgroei mogelijkheden. Vast budget voor opleidingstraject welke samen met bedrijf wordt opgezet.
 • Tijd voor eigen ontwikkeling. Op vaste tijden kunnen nieuwe technieken en ideeën onderzocht worden.
 • Fantastische collega's!

Reageren

Mocht je interesse hebben in deze vacature, neem dan gerust eens contact met ons op. Om te kunnen beoordelen wat jouw eventuele mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn, vragen we je om een sollicitatiebrief met c.v. te sturen naar technisch.personeel@am-impact.nl.

Contactgegevens

a&m impact internetdiensten
Contactpersoon: Dhr. Arno ten Hagen
E-mail: technisch.personeel@am-impact.nl
Innovatieweg 26-03
7007 CD Doetinchem
Internet: www.am-impact.nl