Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End developer bij FRMWRK (Rotterdam)

  • Geplaatst in: november 2010

FRMWRK

FRMWRK is een Rotterdams internetbureau met grote ambities. In een ongedwongen sfeer werken wij o.a. aan projecten voor klanten als KPN, AFAB, WSPA, Bruynzeel Keukens, Schoonenberg Hoorcomfort en Sigma Benelux.

Wij zijn per direct op zoek naar 2 Front-end developers.

Als front-end developer werk je met samen met onze eBusiness Consultants en back-end developers aan innovatieve webprojecten voor uiteenlopende klanten. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van een interactie ontwerp en grafisch ontwerp naar webpagina’s in W3C valide frontend code. Uiteraard houd je hierbij rekening met SEO, cross-browser compatibiliteit en accessibility.

Onze klanten verwachten van ons een pro-actieve rol en samen zijn we continue bezig met het werken aan de doelstellingen van de webprojecten. Jij denkt hierin mee hoe functionaliteit, webpagina’s en formulieren geoptimaliseerd kunnen worden voor bijvoorbeeld een hogere conversie. Daarbij schuw je zelf het aanpassen van een afbeelding niet en kom je met eigen ideeën op basis van de nieuwste trends die je op de voet volgt.

Wat zoeken wij

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werk ervaring
  • Ruime ervaring met het vertalen van een functioneel ontwerp
  • Ruime ervaring met XHTML, CSS en Javascript
  • Kan lezen en schrijven met Adobe Photoshop, kennis van Flash is een pré
  • Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van CSS3 en HTML5
  • Ervaring met werken in een CMS omgeving
  • Passie voor het vakgebied. Je loopt voor wat ontwikkelingen betreft en blijft daar graag in voorop lopen.
  • Je kunt vanuit doelstellingen en doelgroepen naar een project kijken

Arbeidsduur

32 - 40 uur

Wat bieden wij

De arbeidsvoorwaarden van FRMWRK zijn goed geregeld. De basis wordt gevormd door een goed, marktconform salaris. FRMWRK heeft een uitstekende pensioenregeling, zodat je (verder) kunt werken aan je pensioenopbouw. Om jouw ontwikkeling te stimuleren wordt je voldoende ruimte geboden om je kennis op peil te houden door middel van training en of scholing.

Solliciteren?

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving verstuur dan vandaag nog je CV en een duidelijke motivatie via onze sollicitatiepagina naar Thomas van Rooijen.

FRMWRK zoekt ook een Lead Developer en een Back-End Developer

We zijn ook op zoek naar een Senior Lead Developer met 3 jaar relevante werkervaring die ons Development team kan aansturen. En naar een medior Back-End Developer met 3 jaar ervaring. Iets voor jou? Of ken je iemand?