Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end talent bij de Internet Jongens (Apeldoorn)

  • Geplaatst in: november 2010

de Internet Jongens

Over ons

Wij zijn de Internet Jongens. We zijn een snel groeiend internetbedrijf uit Apeldoorn. Onze klanten verwachten van ons websites en webapps die er net wat beter uitzien en net iets beter werken.

We leveren totaaloplossingen aan onze klanten en houden ons bezig met XHTML, CSS, AJAX en Flash aan de frontend, en PHP, MySQL en CodeIgniter aan de backend. We zijn constant bezig de ideale mix tussen solide en bewezen methodes en nieuwe technieken te zoeken.

Over jou

We zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken op het gebied van front-end webdesign en development. Jij bent een gedreven webwerker en hebt ruim tot veel ervaring in het werken met Adobe Photoshop, HTML, CSS en JS/jQuery. Je weet niet alleen erg fraaie code te kloppen, maar hebt ook oog voor vormgeving.

Gezien de dynamiek en diversiteit van zowel het bedrijf, als de projecten, dien je te beschikken over een forse hoeveelheid initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Verder zijn de volgende keywords op jou van toepassing: klantgericht, pragmatisch, zelfstandig, flexibel, stressbestendig.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en ziet een uitdaging in het meegroeien met ons bedrijf.

Ons aanbod

We zijn een groeiend bedrijf dat stevig aan de weg timmert. We zijn ons bedrijf continu aan het ontwikkelen en kunnen jou dan ook groei in je functie bieden. Je team bestaat uit jonge mensen in een snelle wereld.

We bieden je een goed salaris, dat past bij jouw kwaliteiten en ambities. We bieden je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te leren van een doorgewinterd team, mee te denken en nieuwe technieken te ontdekken.

Kennis en vaardigheden

  • XHTML / HTML5
  • CSS
  • Adobe Photoshop
  • JavaScript
  • jQuery
  • AJAX
  • PHP (pre)
  • CodeIgniter (pre)

Interesse?

Stuur je sollicatie, met CV en portfolio naar werken@deinternetjongens.nl of bel ons op 055-7507811

de Internet Jongens B.V.
Schumanpark 35
7336 AM Apeldoorn
www.deinternetjongens.nl