Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Magento Front end Developer bij Crimsonwing (Hilversum)

  • Geplaatst in: november 2010

Crimsonwing

Wie zijn wij

Crimsonwing is gevestigd in Nederland, Engeland en Malta en levert IT oplossingen aan klanten in heel Europa. Op het gebied van eCommerce ligt onze focus op het realiseren van B2B en/of B2C oplossingen in Intershop en Hybris voor grotere eCommerce projecten en Magento en ecManager voor het midden-bedrijf.

Onze eCommerce klanten zijn o.a. TomTom, ECI, Free Record Shop, Sun, Moduslink, Watco en Curves.

Als System Integrator focust Crimsonwing zich met name op het technische aspect van eCommerce: zorgen dat de webshop online komt en blijft. Wij zijn partner van Magento, Intershop, Hybris, Microsoft, Oracle en Qlickview.

Onze vacature

Als (Magento) Front end Developer zal je een bijdrage leveren vanuit je vakgebied/expertise aan de unieke uitstraling van de websites van onze klanten. Je vertaalt het design naar Magento templates. Je werkt daarbij samen, in teamverband, met onze technische collega’s.

Word jij onze collega

Wij zoeken een enthousiaste collega, met affiniteit met eCommerce. Je hebt kennis van en ervaring met HTML, XML, CSS Javascript en PHP. Je bent in staat om zelfstandig webapplicaties te kunnen ontwikkelen en testen, ontwikkelt bestaande modules verder en denkt mee over nieuwe toepassingen. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om parttime en/ of in flexibele uren werkzaam te zijn. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Je werkt vanuit ons kantoor in Hilversum.

Spreekt de bovenstaande vacature je aan, neem dan contact op ons op: mmeijlink@crimsonwing.com of kijk op onze site www.crimsonwing.nl.