Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature All-round webdeveloper bij CODE (Delft)

 • Geplaatst in: december 2010

CODE

Wij zijn op zoek naar een all-round webdeveloper, kennis van front-end tot OO programmeren is een pre. Jij bent iemand die klantgericht werkt en gebruikersgericht denkt. We zoeken een teamspeler met de drang om zichzelf verder te ontwikkelen, iemand die wil groeien binnen het vakgebied en met het bedrijf. Het online werk dat je oplevert wordt door veel mensen bekeken en gebruikt, ook internationaal. We verwachten daarom een precieze instelling met een oog voor netheid in je code, CODERS zijn gedreven door perfectie.

Wat is de functie?

Voor (grote) opdrachtgevers realiseer je websites en webapplicaties. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid om de technische eisen en wensen van de opdrachtgever naar een goed werkend eindproduct te vertalen. Je bedenkt het databaseontwerp en gaat door tot en met het opzetten van het CMS en het dynamisch maken van front-end templates. Hierbij geef je advies aan de klant over de mogelijkheden of onmogelijkheden van het ontwerp en bedenk je toekomstgerichte en haalbare oplossingen die passen binnen de planning. Je bent bij ons van het begin tot het eind betrokken in het gehele bouwproces.

Je werkt in een door CODE ontwikkeld applicatie-framework in PHP5. Hierin kun je al je creativiteit en vrijheid in programmeren en front-end kwijt.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt al kennis van PHP en je bent op zoek naar een plek waar je kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit zijn een aantal eigenschappen die wij belangrijk vinden

 • Ervaring met PHP, XHTML, CSS, Javascript, MySQL, Apache.
 • Zelfstandig, accuraat, kritisch.
 • Oplossingsgerichte en leergierige werkhouding.
 • Je kunt goed in teamverband werken.
 • Ervaring met photoshop en/of interactie-ontwerp is meegenomen.

Wat bieden we jou?

 • Afwisselende en uitdagende baan met grote klanten op nationaal en internationaal niveau.
 • Een marktconform salaris.
 • Doorgroeimogelijkheden tot senior ontwikkelaar of projectmanager.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenopbouw, reiskostenvergoeding, 1 uur sporten per week tijdens werktijd).
 • Vergroten van je eigen kennis door samenwerking met gedreven collega-vakmensen.
 • Gezellige en sfeervolle werkomgeving.
 • Een uitgebreide dagelijkse lunch.

Over ons

CODE is een vooruitstrevend internetbureau uit Delft gespecialiseerd in technische oplossingen voor het web. In een uniek eigen framework bouwen wij websites en internetapplicaties voor een verscheidenheid aan klanten op nationaal en internationaal niveau. Wij werken veel samen met toonaangevende ontwerpbureaus en vertalen het design naar een werkende webomgeving. Tevens ontwikkelen wij eigen webapplicaties voor verkoop of verhuur.

Kernwoorden

Kernwoorden die CODE kenmerken zijn: technisch geavanceerd, snel, betrouwbaar, perfectionistisch en klantgericht. Deze woorden zetten we kracht bij door gebruik te maken van eigen managementsoftware, het nastreven van een gemeenschappelijke mentaliteit en een actieve kennisoverdracht binnen het bedrijf.

Solliciteren?

Wil jij werken bij een toonaangevende webbouwer uit Delft?

Neem dan contact op met CODE, tel 015-2130600 of stuur een e-mail met je c.v. naar info@code.nl.