Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij Mirabeau Rotterdam

 • Geplaatst in: januari 2011

Mirabeau

Werken bij Mirabeau als Front-End Developer, voor 40 uur per week

Wij zoeken een Front-End Developer voor onze vestiging in Rotterdam. Bij Mirabeau ga je deel uitmaken van een ambitieus team met een passie voor online technologie. Je gaat werken aan websites van marktleiders. Alles wat je doet heeft dus een directe impact op een groot deel van de Nederlandse internetgebruikers. Vanwege dit niveau is het hoofdzakelijk dat je alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit.

Functie en verantwoordelijkheden

Vanuit het oogpunt van de gebruiker is front-end het belangrijkste aspect. Dus met jouw kennis van de laatste ontwikkelingen en technieken willen wij de gebruiker een stap voor zijn. Je neemt initiatief, je kunt advies uitbrengen over front-end technologie, je denkt pro-actief mee met visual designers en interactieontwerpers en je bouwt je code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier. De code die je oplevert is volgens de laatste W3C standaarden en is cross-browser compatible. Je maakt een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript).

Jouw profiel

Onze klanten stellen hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom heb jij een nuchtere ‘hands-on’ mentaliteit, je bent analytisch sterk en onder alle omstandigheden ben jij een motiverende teamworker. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal basiseisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring hebt met HTML, XHTML, XML, en CSS lay-out technieken
 • Je werkt al  2 jaar met Javascript
 • Je bent sterk in innovatieve oplossingen
 • Je hebt affiniteit met Visual Design en Interactie Ontwerp
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het bouwen van geavanceerde user interfaces (AJAX)
 • Ervaring met Content Management Systemen en Search Engine Optimalization
 • Als je ervaring hebt met toegankelijkheidsstandaarden zoals drempelvrij is dit een pre
 • Ervaring met Google Maps is een pre
 • Ervaring met Actionscript is een pre
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij

Mirabeau is marktleider in de ontwikkeling van websites en online applicaties. We zijn ervan overtuigd dat het succes van online websites en applicaties voortkomt uit een samenwerking tussen creatie en techniek. Mirabeau levert en beheert met haar full-service aanpak spraakmakende internetprojecten. Onze dienstverlening strekt van strategie en creatie tot technische activiteiten als software ontwikkeling en applicatie beheer. De projecten die wij  uitvoeren zijn innovatief en uitdagend, zoals de websites van KLM/Airfrance, Transavia.com, Nutricia en ABN AMRO. Daarnaast ontwikkelen en realiseren we concepten voor een breed spectrum aan digitale media, onder andere voor TomTom, Vodafone, Rijkswaterstaat en ING.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zullen zodanig in jou investeren dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bij Mirabeau ontvang je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. De basis is een salaris dat aansluit bij jouw niveau. Daarnaast hebben wij een eindejaarsuitkering, die afhankelijk is van het bedrijfsresultaat en van jouw functioneren. Mirabeau heeft een goede pensioenregeling, een spaarloonregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Ook vergoeden wij je reiskosten.

Enthousiast?

Klik dan hier en stuur je CV met motivatie naar onze Corporate Recruiter Myra Stuijts. Mocht je vragen hebben over deze functie, neem dan telefonisch contact op met Myra via 020 5950 550.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
De vacature staat niet open voor een ZZP’er.