Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Webdeveloper met interesse voor mobiel bij D-sign (Amsterdam)

  • Geplaatst in: januari 2011

D-sign

Bedrijfsprofiel

D-sign internet productions, gevestigd in het centrum van Amsterdam, ontwikkelt o.a. websites, webshops, communities, backend systemen, widgets en apps voor social media platform (Facebook, Twitter, Hyves, Linkedin) en mobiele apps. Wij zijn een jong team, met ruim 14 jaar ervaring in web programmeerwerk. We werken samen met partners en zzp'ers aan innovatieve projecten voor kleine en grote bedrijven, de overheid en het onderwijs.

Functieomschrijving

We zoeken een junior front-end webdeveloper, die zich verder wil bekwamen in mobiel en webdevelopment. We bieden jou een afwisselende functie met full time aanstelling en alle ruimte om (thuis) zelfstandig te kunnen werken. Jij wilt meedenken over innovatieve projecten, graag samenwerken en je bent klant- en oplossingsgericht. Spreekt flexibele werken tegen een vast loon je aan, kom dan eens praten met ons hoe jij deze functie wilt invullen.

Functie eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, leergierig
  • Goede communicatieve vaardigheden, teamplayer
  • Ca. 2 jaar programmeer ervaring
  • Ervaring met (X)HTML, CSS, XML, Javascript (AJAX) en PHP/MySQL
  • Affiniteit met of kennis van mobiele technologie (iPhone, Android)
  • Kennis van Flash, Photoshop en/of AIR is een pré
  • Flexibele werkinstelling, initiatiefnemend en pragmatisch

Interesse?

Wil jij ons team komen versterken of wil je meer weten over deze functie, stuur je CV en motivatie per email aan arthur@d-sign.nl of bel Arthur op 020 - 4277 565.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.