Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend/Interactieontwerper bij Agis Zorgverzekeringen (Amersfoort)

  • Geplaatst in: januari 2011

Agis

De functie

Binnen Commercie stellen we de marketingstrategie van Agis vast. Vanuit een doelgroepenstrategie werken we binnen de Divisie Commercie aan de realisatie van groei en rendement op onze verzekerdenportefeuille. Klanttevredenheid heeft hierbij voor ons de hoogste prioriteit.
Internet wordt gezien als backbone van de organisatie en is niet meer weg te denken op het gebied van service en aquisitie. De laatste jaren is veel geinvesteerd in online ontwikkeling en innovatie. Wij willen ons de komende jaren verder ontwikkelen als online referentie op het gebied van zorgverzekeringen.

Het profiel

Je bent een gedreven frontender die gaat voor kwaliteit. Je hebt gevoel voor grafisch ontwerp en interaction design en bent vloeiend in HTML, CSS en javascript. Je weet documentstructuur, layout en interactie perfect te scheiden. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste webtechnieken.
Je vindt het een uitdaging om oplossingen te bieden die maximale functionaliteit bieden maar tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn. Je functioneert op het grensvlak tussen Commercie en ICT.

Jouw afdeling

Ben jij:

  • Iemand die zijn kennis van de laatste ontwikkelingen op gebied van internettechnologie graag deelt met het team
  • Iemand die code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier opbouwt, zodat je collega's het werk gemakkelijk kunnen implementeren
  • Iemand die code volgens de laatste W3C-standaarden, semantisch correct en cross-browser compatible opbouwt.

Verder vragen wij:

  • Een HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met o.a.: HTML, CSS, Javascript, web standaarden en Photoshop
  • Kennis van relationele databases
  • Ervaring met jQuery, Ajax en webservices
  • 'Can do' en pragmatische werkstijl

Kennis van het CMS Green Valley 2010 strekt tot aanbeveling

Wij bieden

Agis biedt je een boeiende functie in een informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een marktconform salaris, 8,33% eindejaarsuitkering, zeer gunstige pensioenregeling, flexibele werktijden en een gemiddelde werkweek van 34 uur.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Benno Smit, manager, telefoon 06 43 06 98 23 of Corine Gerarts, HR-adviseur, telefoon 033 445 6997.