Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij concepts2go (Nieuwegein)

  • Geplaatst in: februari 2011

concepts2go

Voor verdere versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste technische Front End Developer. Je bent de spil tussen de designers en developers en betrokken bij het meedenken en realiseren van websites en mobiele applicaties.

Je skills

Je hebt ruime ervaring in Javascript, jQuery, HTML en CSS binnen de nieuwste versies en frameworks. Je kent de laatste snufjes en weet die effectief in te zetten op alle browsers en besturingssystemen. jQuery heeft nog weinig geheimen voor je en usability zie jij een uitdaging en je laat je niet afremmen door overige projecteisen. Je bent online actief rondom jouw vakgebied en past dat toe in social media. Snel schakelen en reageren op wat er gevraagd wordt is onderdeel van je werk. Je creatieve geest wordt continu geprikkeld en je prikkelt ook anderen. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en deinst niet terug om je mening te uiten en kennis te delen. Gevoel voor design en pixel-precies werken is een vereiste. Praktische kennis van .NET en Actionscript 3 is een pré.

Wie zijn wij?

CONCEPTS2GO is een online communicatiebureau dat concepten voor web, mobiel, social media en identiteiten ontwikkelt. De technologie die we toepassen is met name C# .NET (v3.5 en v4) met MS SQL server (2005 en 2008). We zijn een groeiend bedrijf en werken voor een breed scala van opdrachtgevers. Ons kantoor is gevestigd in Nieuwegein tegen de oude dorpskern van Vreeswijk.

Wat staat daar tegenover?

Bij ons werk je nauw samen met designers, collega developers en project adviseurs. Je werkt aan hele diverse klussen en hebt ook geregeld contact met de klant. Wij bieden volop ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij:

  • Een aantrekkelijk salaris
  • Deelname aan pensioenregeling
  • Een laptop en mobiel van de zaak
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleiding
  • Mogelijkheden om part-time te werken (minimaal 32 uur)
  • Een plezierige werkomgeving en dito team

Hoe kun je reageren?

Wil je meer weten of direct solliciteren? Neem contact op met Claudia Damhuis via 030-6773201 of mail via claudia@concepts2go.com.