Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer m/v bij Voetbal International (Gouda)

 • Geplaatst in: februari 2011

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Voetbal International

Voetbal International is al vanaf 1965 het enige echte voetbalweekblad in Nederland. Dankzij uitgebreide verslaggeving, statistieken en interviews is de lezer wekelijks op de hoogte van alle voetbalfeiten. De internetsite van Voetbal International, www.vi.nl is de best bezochte voetbalsite van Nederland. De site is ook succesvol doorvertaald naar mobiele versies en iPhone apps.

Op korte termijn zijn wij voor Voetbal International op zoek naar een

Front-end developer m/v voor 36 uur per week

De functie

Als front-end developer ben je samen met een senior webmaster verantwoordelijk voor alle technische zaken die betrekking hebben op de content (tekst, video, applicaties en statistieken) op onze (mobiele) website: www.vi.nl en andere websites binnen VI. Je werkt mee aan het (door)ontwikkelen van nieuwe media zowel op het gebied van IT, vormgeving als functionaliteit. Kortom: je bent verantwoordelijk voor usability, technisch onderhoud en de snelheid van de site. Je vindt het leuk om uitdagend Javascript, CSS- en designwerk uit te voeren, bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en optimaliseert je werk voor gebruik in verschillende browsers en devices. Je bent communicatief vaardig en in staat met mensen uit verschillende disciplines samen te werken. We zoeken iemand die het leuk vindt te bouwen aan de cross media activiteiten in een omgeving die continue groeit en verandert.

Je profiel

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding Informatica of Digitale Communicatie;
 • Minimaal twee jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Je hebt ontwikkelervaring binnen een CMS in het algemeen, GX Webmanager is een pre;
 • Kennis van en ervaring met jQuery of andere Javascript libraries;
 • Ervaring met Java/JSP of een andere programmeertaal;
 • Ervaring met Flash en ActionScript is een pre;
 • Basiskennis van versiemanagement (Subversion);
 • Zowel in een team als zelfstandig kunnen werken;
 • Geen problemen met deadlines;
 • Affiniteit met voetbal en crossmediale ontwikkelingen;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht/Den Haag/Rotterdam.

Wij bieden

Een functie bij een boeiend bedrijf met ruimte voor profilering, ontwikkeling en opleiding. De werkplek is gesitueerd in Gouda. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverij bedrijf, aangevuld met eigen aantrekkelijke regelingen.

Meer weten en solliciteren?

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Geert Roza, senior webmaster, telefoon 0182-599377. Reacties kunnen tot uiterlijk 7 februari uitsluitend per e-mail worden gericht aan Voetbal International, t.a.v. Saskia van Slooten, slooten@vi.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 14 februari.

Voetbal International maakt deel uit van WPG Uitgevers, een zelfstandige uitgeefgroep met ruim zevenhonderd medewerkers, actief in Nederland en Vlaanderen. Zie www.wpg.nl.