Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature frontend webdeveloper bij Netvlies Internetdiensten (Breda)

 • Geplaatst in: maart 2011

Netvlies Internetdiensten

Voel jij je het lekkerst in de DOM, is javascript voor jou een uitlaatklep en zie je complexe ontwerpen als een uitdaging om alles uit een browser te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden

Een functie met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibel en dynamisch bedrijf. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie klanten als De Efteling, Nijntje, De Vogelbescherming en Het Huis Opticiens.

We zoeken

Een frontend webdeveloper om ons technisch team te versterken. Als frontend webdeveloper werk je in een multidisciplinair team aan het ontwikkelen van webapplicaties en websites voor onze klanten. Je werkt hierbij samen met interactie ontwerpers, webdesigners en andere webdevelopers en legt verantwoording af aan een projectmanager.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en deelt je kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt proactief mee naar oplossingen.

Je werk bestaat uit het volgende takenpakket:

 • Ontwikkelen van webapplicaties en websites aan de hand van een planning
 • Signaleren en oplossen van fouten
 • Testen van eigen taken en werk
 • Adviseren van de project manager
 • Eigen tijdsinschatting maken
 • Rapporteren over voortgang aan leidinggevende / voortgang bewaken 
 • Kwaliteitbewaking

We verwachten

 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met xHTML, CSS en Javascript
 • Ervaring met het ontwikkelen voor mobiele websites
 • Aantoonbare ervaring met object georiënteerde javascript libraries, zoals bijv. jQuery
 • Flexibiliteit en een klantgerichte instelling
 • In staat kennis en ervaring op een juiste manier ook met niet-deskundigen te delen
 • Teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Is in staat en bereid op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te kunnen ronden
 • Ervaring met HTML5 en CSS3 is een pre

We zijn

Een full-service internetbureau wat sinds 1997 de meest uiteenlopende organisaties helpt met het realiseren van hun online doelstellingen.
Dit doen wij door het beschikbaar maken van de modernste technieken en opzienbarende ontwerpen voor iedere klant. Onze op maat gemaakte diensten kenmerken zich door hun flexibiliteit en professionaliteit: van websites tot e-mail nieuwsbrieven en van zoekmachine marketing tot videopresentaties. 

Het team van Netvlies, gevestigd in het centrum van Breda, bestaat uit 32 experts in diverse disciplines. Zij hebben ieder de ambitie oplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Deze ambitie zien wij beloond met een sterk groeiend aantal aansprekende en tevreden opdrachtgevers. 

Onze ambitie is kwalitatief het beste full-service internetbureau van Nederland te worden. Dit willen wij bereiken door voor onze klanten het maximale voordeel te realiseren dat zij online kunnen behalen.

Daarnaast streven wij ernaar een bureau te zijn waar al onze medewerkers met veel plezier en toewijding werken en waar onze klanten graag zaken mee doen.

En jij?

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag bij ons komen werken, mail dan je motivatie en C.V. naar solliciteren@netvlies.nl t.a.v. Maarten Verstraeten of vul het online sollicitatie formulier in op www.netvlies.nl