Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature (Junior) Front-end Developer bij Driebit (Amsterdam)

  • Geplaatst in: maart 2011

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Driebit

  • Driebit zoekt per direct versterking voor het front-end team
  • Kennis en kunde van de huidige front-end technieken (HTML, CSS en JavaScript)
  • We bieden je een prachtige werkplek, zinvolle projecten en prima salaris

Driebit

Sinds 2001 ontwerpt en bouwt Driebit vernieuwende internet toepassingen en slimme websites. Wij werken voor zowel commerciële als culturele en ideële opdrachtgever. Onze projecten hebben bijvoorkeur een combinatie van betrokken opdrachtgever, technische uitdaging en zinvolle inhoud.

Driebit bestaat uit een informeel team van 12 gedreven en ervaren specialisten en is gevestigd aan de Oudezijds Voorburgwal in het oude centrum van Amsterdam. Voor een overzicht van onze gevarieerde projecten zie: www.driebit.nl

Wat ga je doen?

Je werkt in een flexibel team met visual designer en front-end en back-end developers aan vernieuwende websites. Je gaat het front-end team ondersteunen en hebt ervaring met het vertalen van visueel ontwerp naar een functionele front-end. Driebit is een informeel bedrijf en je hebt direct contact met opdrachtgever. Je kunt schakelen tussen verschillende projecten en denkt mee over de beste oplossing.

Wat moet je kunnen?

Je hebt ervaring met het aanpassen en uitwerken van het visueel ontwerp van web toepassingen. Je kent Photoshop goed maar werkt het liefst direct met HTML/CSS. Je kan zelfstandig visuele aanpassingen doorvoeren aan bestaande websites en applicaties. Je kent de bekende JavaScript libraries en kan deze inzetten. Je handen jeuken om met nieuwe technieken en nieuwe platformen aan de slag te gaan.

Verder herken je jezelf in onderstaande punten:

  • Samenwerken in een team, omgaan met eigen verantwoordelijkheid
  • Passie voor webtechnologie
  • Combineren van front-endtechniek, interactie en design
  • Je weet wat Agile en SCRUM is
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam

Wat bieden wij?

Je werkt mee aan zinnige en vernieuwende projecten. Je denkt mee over de richting van ons front-end team en kan experimenteren met nieuwe ontwikkelingen. Je werkt op een prachtige plek met een informeel team en gaat prima verdienen.

Geïnteresseerd?

Bel of mail met Bram Opdam bij Driebit: bram@driebit.nl of 020 4208449. Zelf geen interesse, maar ken je iemand die voldoet aan dit profiel? Stuur de vacature door of laat het ons weten.

Op acquisitie door commerciële bemiddelaars wordt niet ingegaan en wordt niet op prijs gesteld.