Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end developer bij Eperium (Weesp)

  • Geplaatst in: april 2011

Eperium

Front-end development voor complexe webshops

Eperium adviseert, realiseert, beheert en host webshops voor grote retailers en A-merken. Dit zijn stuk voor stuk webshops waar veel bezoekers komen en grote omzetten worden behaald. Als Sr. Front-end developer ben je grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verschillende front-end omgevingen. Je bouwt mee en hebt een bepalende rol in het gehele front-end development proces.

De werkzaamheden

Als Senior Front-end developer maak je onderdeel uit van een projectteam. Je maakt en verbetert webshops door zelf te ontwerpen en coderen, maar ook door voor het team de lijnen uit te zetten. Hoe leveren we goede pagina’s af? Wat kan FE-development bijdragen aan de performance van de omgeving? Hoe zorgen we dat onze sites voldoen aan de web standards? Wat moeten we met nieuwe trends op het internet?

Je werkt nauw samen met back-end developers, usability experts en projectmanagers en je hebt een nadrukkelijke stem als het om de front-end gaat. Design for perfomance, cross browser compatible, SEO en consistente designs/code en werkwijzen zijn hierbij belangrijke thema’s.

Het profiel

Je bent front-end developer met ruime ervaring, bijvoorkeur binnen ecommerce omgevingen. De kwaliteit van je werk is hoog. Unit testing, performance, cross browser compatible en schone code zijn voor jouw standaard. Uiteraard heb je ruime ervaring met HTML/CSS en javascript (JQuery).

Functie eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken
  • Stressbestendig
  • Diepgaande kennis van en brede ervaring met HTML, CSS, Javascript & AJAX frameworks (Jquery enz)
  • Ervaring/affiniteit met minimaal één van de volgende talen PHP, JAVA, ASP
  • Kennis van intenationale webstandaarden als W3C
  • Bekend met versie beheer software zoals CVS (Concurrent Versions System) of een vergelijkbare tool
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

De werkomgeving

Je kunt bij ons een plezierige, inspirerende en informele sfeer verwachten. En een interessante werkomgeving! Je werkt namelijk in een innovatieve, klantgerichte omgeving voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. We groeien sterk en verwachten dat jij met ons mee groeit. Bij Eperium werk je in een dynamische en internationale werkomgeving.

Wij bieden jou een uitdagende functie. Bij ons staan ambitie, persoonlijke ontwikkeling en zelfstandig werken centraal.

De beloning

Eperium is trots op de kwaliteit van de opgeleverde webwinkels en daarom dus ook trots op de expertise en kennis van onze medewerkers. Van de facilitaire medewerker en de technisch projectleider tot de UX-designer, iedereen draagt hier aan bij. Zoveel mensen, betekent echter ook zoveel wensen. Eperium heeft daarom een volledig en uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, dat deels flexibel is.

De salarissen bij Eperium zijn marktconform. Hierbij kijken we o.a. naar de specifieke kennis en ervaring en uiteraard naar functie en leeftijd.

Meer weten of solliciteren:

Bel met Maarten van den Bosch van Human Resources (0294-461312), of ga direct naar ons sollicitatieformulier.