Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature creatieve PHP/Actionscript programmeur bij Frontier (Haarlem)

  • Geplaatst in: mei 2011

Frontier: interactive toolmakers

Frontier is een klein en innovatief softwarebedrijf dat leuke en uitdagende opdrachten uitvoert voor grote klanten, voornamelijk in de luchtvaartsector. Het werk dat wij doen kenmerkt zich door projecten waarbij grote hoeveelheden data van vele bronnen slim gecombineerd worden en via visueel aantrekkelijke user interfaces inzichtelijk gemaakt worden voor de gebruikers. Onze mensen zijn dan ook een combinatie van echte techneuten, grafische creatievelingen en allround programmeurs.

We werken in kleine teams samen aan mooie projecten waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen oplossingen te bedenken en ontwerpen te maken.

Naast klantspecifieke oplossingen hebben we ook een aantal producten ontwikkeld waarvan onze internationale klantenkring steeds verder groeit. Een vereenvoudigde consumentenversie van ons laatste product is te vinden op casperflights.com. Voor onze zakelijke klanten zijn we dit product aan het doorontwikkelen en we verwachten hier nog veel innovatieve uitbreidingen op.

Op dit moment zijn we voor deze nieuwe ontwikkelingen op zoek naar een ervaren ontwikkelaar met ervaring met PHP en/of Actionscript. Wij zoeken iemand met:

  • ervaring in softwareontwikkeling (bij voorkeur PHP en/of Actionscript)
  • ervaring met databases en SQL (bij voorkeur MySQL)
  • goede analytische vaardigheden
  • ervaring met het ontwerpen van user interfaces
  • een proactieve teamspeler
  • enthousiast, flexibel en communicatief vaardig
  • HBO of WO opleiding

Heb je een HBO of universitaire opleiding in de IT en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan binnen een enthousiast team stuur dan je sollicitatie en CV met motivatie naar herman@frontier.nl.