Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Fabrique (Delft)

  • Geplaatst in: mei 2011

Fabrique

  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • 32-40 uur in de week
  • Locatie: Delft

De baan

Je realiseert de voorkant van onze websites en mobiele applicaties. State of the art én gelaagd gebouwd voor zoekmachines en de minder hippe browser. Jouw creativiteit en kennis van techniek zijn al in een vroeg stadium van het project een belangrijke inbreng. Wij geloven sterk in een geïntegreerd ontwerpproces waarin je met ontwerpers en specialisten een hecht team vormt. Onze werkmethodiek is daarop afgestemd en geoptimaliseerd. We noemen dat bij Fabrique Agile Design.

Jij

Je bent iemand die communicatief sterk is en zich goed kan inleven in klant en gebruiker. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent enthousiast en gepassioneerd over je werk. Je werkt op een gestructureerde manier die zich vertaalt in cleane code en je beschikt over een goede dosis humor.

Je hebt ruime ervaring in de ‘basics’ (HTML + CSS + Javascript). Je omarmt de laatste mogelijkheden (Canvas, Modernizr, device API’s, you name it…!) en weet die effectief in te zetten. In webrichtlijnen en toegankelijkheideisen zie jij een uitdaging en je laat je niet afremmen door overige projecteisen. Je hebt een actieve rol binnen de “front-end community” bijvoorbeeld Fronteers. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als front-end ontwikkelaar.

Wij

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s in ons monumentale grachtenpand in Delft. Je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Fabrique biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima salaris.

We hebben een volwassen groep van 10 ontwikkelaars variërend van front-end wizards tot Flash-goeroe’s en Django experts.

We werken voor bekende opdrachtgevers aan zeer zichtbare eindproducten, zoals de Lowlands website voor Mojo Concerts, de corporate website voor SNS REAAL, het Nationaal Ballet, Paul de Leeuw en Museum Boijmans van Beuningen.

We zijn altijd op zoek naar goede ontwikkelaars. Mocht je bijvoorbeeld een goed duo vormen, solliciteer dan alletwee!

Interesse?

Solliciteren kan met behulp van ons online sollicitatieformulier.