Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij IQuality (Nijmegen)

 • Geplaatst in: mei 2011

IQuality

In de functie van front-end developer ontwerp en realiseer je grafische user interfaces van applicaties en websites. In projecten is het jouw taak om op basis van requirements een user interface te realiseren met diverse technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HTML, javascript en CSS.

Als front-end developer binnen de afdeling engineering ben je in staat om volgens een agile aanpak user interfaces te ontwikkelen.

Er wordt verwacht dat jij, binnen het kader dat is aangegeven door requirement engineers en visual / interactie designers, verdere invulling kunt geven aan de user interface.
Binnen onze projecten wordt intensief samengewerkt met verschillende disciplines.
Het is ons doel om snel met terugkoppelingen te komen richting onze klanten. Wij zijn van mening dat tussenresultaten beter binnen browser omgevingen getoond kunnen worden dan op papier. Daarom wordt er een hoge betrokkenheid gevraagd tijdens het gehele proces van ontwerp, realisatie, test en oplevering.

Binnen je takenpakket vallen de volgende werkzaamheden:

 • in samenwerking ontwerpen van user interface
 • ontwerpen omzetten in werkende user interface (via prototyping)
 • het testen van het ontwerp

Binnen IQuality wordt in teamverband intensief samengewerkt. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerp en de realisatie van sofware- en internetoplossingen. Het is van groot belang dat jij in staat bent om samen te werken en goed te communiceren. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je de drive hebt om verder te groeien. IQuality opereert in een dynamische omgeving en verwacht van haar medewerkers dat ze zich verdiepen in nieuwe ontwikkelingen. Binnen IQuality is voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen. Het volgen van trainingen, bijwonen van congressen en het uitvoeren van proof of concepts voor nieuwe technieken, maken standaard deel uit van je werkzaamheden.

Je hebt een gedegen kennis en ervaring met HTML, CSS en javascript. Kennis en ervaring in XSLT, .Net of Visual Studio, Sitecore of Umbraco is zeer gewenst.

 • minimum opleidingsniveau: MBO plus of HBO
 • minimum aantal jaren werkzaam: 2-5
 • ruime ervaring met van HTML/CSS, jQuery (javascript) en Photoshop;
 • brede ervaring in het ontwikkelen van websites;
 • maken van validerende, crossbrowser- en platformonafhankelijke code;
 • kennis van SEO en semantische code;
 • ervaring met ontwikkeling binnen een CMS, Sitecore en of Umbraco;
 • kennis van webstandaarden als W3C en webrichtlijnen;
 • ervaring met Visual Studio en .NET;
 • kennis van XSLT is een pré.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John van Beek. (Aanbiedingen van soortgelijke commerciële diensten of aanbiedingen van werving-, selectie- of detacheer-bureaus worden niet op prijs gesteld.)