Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Liz & Vic (Amsterdam)

 • Geplaatst in: mei 2011

Liz & Vic

Lizandvic.com, een social fashion commerce startup gevestigd te Amsterdam, staat aan het begin van haar online journey. Liz & Vic is een innovatief, high-end e-commerce platform voor de moderne vrouw en biedt een groot aanbod aan fashion, beauty en luxe producten afkomstig van derden. Alle artikelen zijn via één centraal bestel- en betaalsysteem af te rekenen en bestellingen worden direct aan desbetreffende partijen doorgegeven. Daarbij bestaat Lizandvic.com ook uit een niche social network en biedt de site veel fashion gerelateerde content. Kortom, Liz & Vic bundelt het beste van een fashion magazine, warenhuis en social network in één!

Liz & Vic is op zoek naar een ervaren front-end developer met een groot gevoel voor esthetiek. Bij Liz & Vic speelt (web)design een zeer belangrijke factor in het positioneren van ons merk. De uitstraling van ons platform en content wordt dagelijks door onze kritische doelgroep van fashion minded vrouwen beoordeeld. Ons platform is dan ook constant in ontwikkeling.

Als jij straks onze nieuwe front-end developer bent, dan ben je bij ons verantwoordelijk voor de front-end omgeving en speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van nieuwe features, het perfectioneren van de usablity en het uitbouwen van interactieve elementen op ons platform. Het werk onderscheidt zich door veel en vaak wisselende content dat steeds opnieuw gestyled, verbeterd en vervolmaakt dient te worden waarbij je zorgt voor de allerbeste ervaring voor onze gebruikers.

We zoeken iemand die zeer gedreven is en passie heeft voor dit vak. Iemand die graag van de nieuwste technieken gebruik maakt en altijd bij wil leren. Je bent creatief, vindingrijk en hebt oog voor detail. Je komt met oplossingen en gaat alleen voor het beste resultaat. Het heeft de voorkeur als je affiniteit hebt met social media, e-commerce en/of fashion.

Je beschikt verder over:

 • HBO of WO denkniveau
 • Gedegen kennis van HTML, CSS
 • Je hebt ruime ervaring met JavaScript (specifiek jQuery)
 • Goed inzicht in cross-browser compatibiliteit
 • Ervaring met design voor mobiele apparaten
 • Kennis van interactie-design
 • Vloeiend Engels in woord en geschrift

Pré's zijn:

 • Ervaring met HTML5, CSS3
 • JavaScript Canvas
 • Goed met Photoshop, Illustrator, Flash

Wat verwachten wij nog meer van je?

 • Dat je meewerkt aan het ontwikkelen, onderhouden, testen en supporten van ons platform en bijbehorende features, modules en applicaties.
 • Dat je initiatiefrijk bent en zeer oplossingsgericht
 • Je hebt een leergierige, communicatieve en service gerichte houding
 • Dat je een zorgvuldige programmeerstijl hanteert
 • Je brengt ons platform naar een hoger niveau door innovatie en creativiteit

En wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij een jonge, ambitieuze startup en de kans om bij te dragen aan ons succes. Er heerst een fijne, informele werksfeer en je kunt rekenen op een marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring en kwaliteiten.

Solliciteren?

Als jij denkt dat jij de persoon bent die wij zoeken, laat dan wat van je horen. Stuur je CV inclusief motivatie en portfolio met onderbouwing per e-mail naar:

solliciteren@lizandvic.com
T.a.v. Angela Heykoop

Liz & Vic B.V.
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
www.lizandvic.com