Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij T-Mobile (Den Haag)

 • Geplaatst in: juni 2011

T-Mobile

Voor de Internet & New media afdeling binnen T-Mobile zijn we op zoek naar creatieve versterking!

T-Mobile heeft een zeer druk bezochte website, een goedlopende e-Shop en zijn erg actief op verschillende sociale netwerken.
Voor de vooruitstrevende en innovatieve Internet Formule groep zijn we op zoek naar een technisch ingestelde en creatieve Front End Developer die een bijdrage wil gaan leveren aan het onderzoeken en implementeren van de nieuwste technologieën in een omgeving met impact! Miljoenen mensen bezoeken de portals van T-Mobile, en die heb jij mede ontwikkeld.

Als Internet Developer ben je het technische Front-End brein achter de online omgevingen van T-Mobile (zoals de E-shop, T-Mobile.nl, My T-Mobile en tijdelijke campagnes).
Voor onze diverse websites ga jij aan de slag en je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat deze websites onze klanten uitstekend informeren. Dit doe je in een team van 5 collega’s.

Je taken en verantwoordelijkheden

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leveren van de online technologie voor de web omgevingen van T-Mobile. Je geeft advies over het gebruik en de mogelijkheden van de bestaande technologieën voor de digitale omgeving. Je ontwerpt en ontwikkelt kleine technische oplossingen op grond van opgestelde specificaties en beoordeelt alternatieven. Deze functie biedt je ook de mogelijkheid om zelf commerciële ideeën in technische online oplossingen om te zetten.
Je participeert binnen ontwikkelprojecten en voert functionele en technische analyses uit binnen deze projecten die van invloed zijn op de online infrastructuur. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor aanpassingen in het online landschap volgens de vereiste en ontwikkelde functionaliteit voor de (interne) klant.
Je vormt als Internet developer letterlijk de brug tussen de content developers en de IT afdeling.

Tot je belangrijkste taken behoren:

 • Ontwikkelen van changes, functionaliteiten etc.
 • Ontwikkelen van oplossingen met overeengekomen development standaarden
 • Initiëren van projecten om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en te realiseren.
 • Zorgen dat een systeem werkt volgens de vereiste en ontwikkelde functionaliteit (performing unit test, supporting system test)
 • Zorg dragen dat een nieuw ontwikkeld systeem tijdig klaar is voor gebruik, onderhoud en verdere ontwikkeling
 • Zorg dragen dat het ontwikkelde systeem ook is geharmoniseerd met de overige software architectuur
 • Onderzoek doen naar nieuwe technologieën en voorstellen maken met toepasbare oplossingen die passen bij de internet strategie van T-Mobile.

Wie ben je?

 • Je hebt een HBO opleiding, bijv. Grafi-media Technologie of soortgelijke opleiding gevolgd
 • Je beschikt over kennis en ervaring met HTML, CSS, Java Script, Service Side scripting (bijv ASP, PHP, C#)
 • Je hebt ervaring met web-usability, MVC en SEO
 • Je bent Accuraat, Flexibel, Zelfstandig en Nieuwsgierig
 • Je volgt de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot social media & internet technologie
 • Je hebt een aantoonbaar online portofolio

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.t-mobile.nl/werken. Reacties graag alleen via de website: http://bit.ly/mfQU0o. Voor vragen kun je contact opnemen met Jasper Aagten, Recruiter, tel. 06-46445468.

T-Mobile Netherlands is een jonge en snelgroeiende organisatie. We zijn een van de meest toonaangevende bedrijven in mobiele communicatie. Met ruim 2300 enthousiaste collega's werken we in projectteams aan verbetering en innovatie van onze producten en diensten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die zich daarvoor in willen zetten.

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Dit is waarom wij een groot aanbod hebben in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.