Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Traffic4u (Groningen)

 • Geplaatst in: juli 2011

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Traffic4u

Ben jij een creatief brein die ideeën van onze consultants kan uitwerken in verschillende webcreaties? Heb je diepgaande kennis van CSS, HTML en Javascript en wil je aan de slag met leuke ontwikkelprojecten voor aansprekende klanten? Solliciteer dan nu bij Traffic4u!

De functie

Als Front-end Ontwikkelaar vertaal je ideeën en schetsen van consultants, naar kwalitatief hoogstaande HTML, CSS, Javascript en jQuery toepassingen. In nauwe samenwerking met conversie consultants, copywriters, interaction designers en online marketeers, lever je een belangrijke bijdrage aan het proces van website-experimenten. Je bouwt aan de hand van een uitgebreide briefing de testvarianten en denkt mee over de juiste invulling hiervan. Concreet betekent dit dat je variaties gaat bouwen van de websites van grote A-merken in Nederland om deze beter te laten presteren.

Je bent

Iemand die code volgens de laatste standaarden, semantisch correct en cross-browser compatible opbouwt. Je kenmerkt jezelf als een projectmatige werker die beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en niet bang is voor deadlines. Scheiding van opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) zijn vanzelfsprekend voor je! Je vindt het een uitdaging om in teamverband onderzoeksresultaten om te zetten naar gebruiksvriendelijke en prestatieverhogende websites die meer rendement opleveren voor de klant.

Je hebt

 • een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van informatica of webdesign;
 • een hands-on mentaliteit waarbij je altijd denkt vanuit oplossingen;
 • minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring op gebied van front-end development;
 • uitgebreide kennis van en aantoonbare ervaring met o.a.: (X)HTML, CSS, Javascript, web standaarden en Photoshop;
 • ervaring met jQuery, Prototype, Ajax;
 • kennis van A/B testing tools en websitestatistiek pakketten en meettechnieken is een pre.

Traffic4u biedt jou

 • een gedegen opleidings- en inwerktraject;
 • een afwisselende functie bij een innovatief bedrijf met een aansprekende klantenkring;
 • eigen functie waarin ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit;
 • een zeer enthousiaste, jonge en gemotiveerde werkkring.

Interesse?

Geïnspireerd door deze vacature en denk jij dat je het in je hebt om bij Traffic4u aan de slag te gaan? Mail dan gauw jouw motivatie en CV, onder vermelding van sollicitatienummer 11.010, naar: marliesbeuving@traffic4u.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marlies Beuving, (050) 360 46 64.

Wil je gewoon eens op informele wijze kennis maken met Traffic4u? Bekijk dan onze bedrijfsfilm: http://www.traffic4u.nl/over-traffic4u/vacatures of neem contact met ons op.