Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ontwikkelaar bij Merge Media (Den Haag)

 • Geplaatst op: 18-08-2011

Merge Media

Gezocht: Ontwikkelaar met passie voor sociale media voor 40 uur in de week

Hallo. Wij zijn Merge Media. We ontwikkelen communicatieprogramma’s die doelgroepen bereiken, boeien en binden via online en sociale media. We initiëren, monitoren en beïnvloeden een dialoog rondom merken, een maatschappelijk onderwerp, uitgestippeld beleid of de reputatie van een organisatie. We werken voor een groot aantal mooie opdrachtgevers, van Mediapartijen tot overheid & non profit en (consumenten) merken. Vanuit dit profiel ontwikkelen wij online applicaties, altijd content gedreven, steeds vaker met een sociale component.

Wij zoeken

Voor onze ontwikkelstudio zijn we op zoek naar een ontwikkelaar met een passie voor sociale media en creatieve projecten. Je werkt in een gedreven en ambitieus team aan applicaties, vaak gekoppeld aan platformen als Facebook, Hyves en LinkedIn. Je bent ervaren en naast je ontwikkelwerkzaamheden adviseer je de klant en je collega’s. Je hebt een drive om iets bijzonders te maken. Je hebt een goed inlevingsvermogen, kunt zelfstandig en in teamverband werken, neemt verantwoordelijkheid en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Bovenal zoeken we naar mensen met passie voor hun vak. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Uigebreide ervaring met JSON / XML / CURL.
 • Uitgebreide ervaring met PHP en MySQL .
 • Ervaring met “Design Patterns” als MVC.
 • Pre: ervaring met Sociale API’s als bijv. Facebook, Hyves, Google.
 • Pre: ervaring met OpenSocial.
 • Pre: ervaring met OpenSource systemen als Joomla / Wordpress.

Wij bieden

 • Een baan die je dwingt om ‘on top’ van de ontwikkelingen rondom sociale media te blijven.
 • Een enthousiast, gedreven team met kennis van zaken en een no nonsense mentaliteit.
 • Mooie, uitdagende projecten met mooie opdrachtgevers.
 • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Wil je solliciteren naar deze functie stuur dan een e-mail met je motivatie naar jobs@merge-media.com. We zijn erg benieuwd naar je werk dus vergeet vooral je portfolio niet mee te sturen. Zonder portfolio kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met:

Jeroen: 070 304 2090 of mail naar jobs@merge-media.com

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.