Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature webdeveloper bij TravelGroep (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 10-08-2011

TravelGroep

Reis en PHP fanaat gezocht!

TravelGroep is een snel groeiend bedrijf dat met een zelf ontwikkeld innovatief ´dynamic packaging´ platform reizen aanbiedt in verschillende niches. Onder TravelGroep vallen verschillende sites waarvan VoetbalTravel.nl de meest bekende is.

Voetballiefhebbers kunnen bij ons eenvoudig hun complete reis (inclusief vlucht, hotel, voetbalkaart en extra´s) op maat maken en online boeken en betalen. Jaarlijks reizen duizenden mensen met ons naar bestemmingen als FC Barcelona, Arsenal of Real Madrid. De andere niche reissites die gebruik maken van hetzelfde platform zijn OperaTravel.nl, MusicalTravel.nl, TennisTravel.nl en sinds kort ook ZonVoordeel.nl. Met deze site maken we het boeken van een zonvakantie naar bijvoorbeeld Ibiza of Mallorca eenvoudiger en transparanter.

Bedrijfscultuur:

Met een jong team werken we in het centrum van Amsterdam ( aan de Keizersgracht) aan het verbeteren en uitbreiden van ons platform.

Functieomschrijving:

Wil jij de medeverantwoordelijkheid krijgen over de verdere uitbouw van ons reisplatform? Lijkt het je interessant om te ontwikkelen aan zowel de front- als de back end en daarnaast nieuwe projecten zelfstandig op te pakken? Ben je al heel goed in o.a. PHP 5 en vind je het leuk om jezelf steeds door te ontwikkelen? Vind je het leuk om met enthousiaste collega´s de nieuwste e-commerce kennis om te zetten in functionele techniek?

Dan pas jij, als webdeveloper, perfect bij ons bedrijf!

Functie-eisen:

  • Je bent ervaren met PHP5, SQL (PostgreSQL), AJAX, SOAP, XHTML, CSS en CVS.
  • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je kan goed zelfstandig werken en bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor een eigen project.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je kan projecten op waarde schatten en je kan prioriteiten stellen.
  • Je vindt het leuk om mee te denken over de technische ontwikkeling binnen ons bedrijf en je vindt het een uitdaging om veel verantwoordelijkheid te krijgen over de IT binnen ons bedrijf.

Dienstverband:

Vast

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar jobs@travelgroep.nl t.a.v. Reinier Linthorst Homan