Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij We-do-it (Arnhem)

 • Geplaatst op: 29-09-2011

We-do-it

Om ons productieteam te versterken zijn we op zoek naar een: Front End Developer met passie voor interaction design (m/v)

Het bouwen van een webtoepassing bestaat uit meerdere facetten. Ieder project start met een functioneel ontwerp. Onderdeel van dit functioneel ontwerp is een prototype (wireframe) dat een goede indruk geeft hoe de te bouwen applicatie er uit gaat zien. Als interaction designer bedenk je op basis van de klantwens een goede user interface die je uitwerkt in Axure als wireframe. Deze wordt als input voor de rest van het project gebruikt. Verder bewaak je de consistentie van de toepassingen, hierdoor ziet de user interface er altijd eenduidig uit en kan de gebruiker gemakkelijk zijn weg vinden.

Als Front End Developer ben jij de specialist in alles wat met front end technologie te maken heeft (HTML/CSS/JavaScript/XML/XSL/bij voorkeur kun je ook werken met Flash AS2+3, maar dat is geen must). Je kunt zelfstandig een ontwerp uitwerken in fraaie HTML, CSS en eventuele bijbehorende JavaScript en XSL.

Voor het project naar de klant gaat zul je het product dat opgeleverd is door het team uitgebreid testen. Je bewaakt de kwaliteit van de oplossing en brengt constant het kwaliteitsbewustzijn naar een hoger niveau.

Je gaat onderdeel uitmaken van ons productieteam in Arnhem.

Over We-do-it

De technische aspecten van een webtoepassing zijn slechts zelden zichtbaar voor een gebruiker. Zo hoort het in feite ook! Onze applicatie ontwikkelaars werken dan ook volgens de laatste webtechnologieën zonder daarbij echter de gebruiker uit het oog te verliezen. Wij bouwen web-applicaties op basis van standaardmodules en platforms, met als uitgangspunt het Microsoft .NET platform.

Werken bij We-do-it betekent samenwerken. Een goed project kun je alleen realiseren als alle teamleden zich daar volledig voor inzetten. De andere teamleden rekenen op jou, net zoals jij op hen kunt rekenen. Je krijgt verantwoordelijkheden en volop mogelijkheden om je eigen talenten te gebruiken. Je werkomgeving is informeel, voorzien van goed gereedschap en de nieuwste ontwikkelomgevingen.

Wat vraagt We-do-it

 • Minimaal 3 jaar ervaring met front end technologie;
 • Je bent leergierig en wilt de modernste technieken graag kennen en toepassen;
 • Up to date kennis van techniek en het vermogen om je nieuwe technologieën snel eigen te maken;
 • Aantoonbare affiniteit met en actuele kennis van de trends, webtechnieken en ontwikkelingen op het gebied van internet, interactieve media en vormgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel met klanten als collega’s;
 • Een teamspeler die zelfstandig kan werken;
 • Je bent kwaliteitsbewust en trots op de producten die je oplevert;
 • Gedrevenheid en enthousiasme voor het vak.

Wat biedt We-do-it

 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een dienstverband met een succesvolle en financieel solide werkgever die concrete ontplooiing- en doorgroeimogelijkheden biedt;
 • Een innovatieve en jonge werkomgeving in een deskundig en ambitieus team;
 • Normale werktijden op onze vaste locatie in Arnhem;
 • Interessante projecten voor nationaal en internationaal bekende bedrijven;
 • Een gestructureerde ontwikkelomgeving.

De functie is voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar) op onze vestiging in Arnhem.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan bovenstaande kwalificaties? Stuur dan je CV met korte motivatie naar kees.keet@we-do-it.nl. Binnen enkele dagen laten we je weten of je in ons profiel past.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.