Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end ontwikkelaar bij SIMgroep (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 28-09-2011

SIMgroep

De front-end ontwikkelaar zet een aangeleverde vormgeving om in de daadwerkelijke website. Je beschikt over uitgebreide kennis van HTML en CSS. Daarnaast is het een pre als je beschikt over kennis van javascript (jQuery) en PHP (basis). Werken volgens webstandaarden is binnen SIM enorm belangrijk. Alle opgeleverde websites moeten voldoen aan de Webrichtlijnen van de overheid. Je zal werken binnen een team van gemotiveerde en vakkundige front-end ontwikkelaars.

Jouw profiel

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Je bent in staat om zelfstandig aan een project te werken. Je hebt ervaring opgedaan binnen de volgende vakgebieden:

  • (x)HTML
  • CSS
  • Webstandaarden (W3C, Webrichtlijnen voor de overheid)

Het is een pre als je daarnaast bekend bent met:

  • PHP (basis)
  • Javascript, jQuery
  • SVN

Ons aanbod

SIM biedt een functieconform salaris, prima aanvullende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Je werkt in een team van enthousiaste collega's, die in een ongedwongen sfeer op basis van gedegen vakmanschap gezamenlijk oplossingen voor opdrachtgevers realiseren.

Wanneer je voldoet aan het profiel en je bent ervan overtuigd de juiste kandidaat voor deze functie te zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met een uitgebreid curriculum vitae naar onze afdeling Personeel en Organisatie (sollicitatie@simgroep.nl) of maak gebruik van het onderstaande reactieformulier!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Duran op telefoonnummer 010-2175333.