Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front end developer bij inSided (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 06-10-2011

inSided

Ben jij onze nieuwe front-end developer? Dan ben je zeer bedreven met Wireframing, Photoshop, HTML, CSS, Ajax (jQuery), etc. Tools als Firebug hebben geen geheimen voor je. Jij bent creatief, je houdt van uitdagingen, kan binnen een team werken en weet wat deadlines zijn. Je wilt werken in een jong team dat net de beginnende startup fase ontgroeid is en klaar is voor de volgende fase. Jij wilt werken voor de grootste bedrijven van Nederland en hun miljoenen klanten die samenkomen op het door ons geleverde SaaS (Software as a Service) platform. Dat platform en alle bijbehorende features ga jij voorzien van mooiere, snellere en intuïtievere interfaces. Jij wilt blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen als front- ender.

Over inSided

inSided levert community oplossingen aan grote bedrijven en organisaties. Dat wil zeggen; geen saaie statische CMS of software applicaties, maar dynamische en innovatieve concepten in een sterk groeiende social media markt. We houden van nieuwe technieken, experimenteren veel en zijn continue op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen ons product portfolio. Onze community producten worden onder andere gebruikt door T-Mobile, KPN Hi, Simyo, FBTO, NS, Kindertelefoon en Rabobank. Dan kunnen niet veel bedrijven zeggen! We hebben een jong team werkend vanuit hartje Amsterdam in een informele sfeer. We gaan geen uitdaging uit de weg, zijn flexibel naar onze klanten, hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en houden van een feestje.

Functie

Als front-end developer bij inSided werk je voor (en met) de grootste organisaties en bedrijven. Je bent betrokken bij de gehele life cycle van het ontwikkelproces. Denk hierbij aan het bedenken en bouwen van nieuwe – en verbeteren van bestaande – features (wireframing, brainstorms, etc.) maar ook bij implementaties voor (nieuwe) klanten. Jij werkt samen met de designers, product managers en back-end developers om (Photoshop) designs te vertalen naar cross-browser compatible HTML/CSS/Javascript (jQuery) code die werkt op ons template systeem, de inSided REST API en back-end systemen.

Competenties

De front-end developer die wij zoeken moet beschikken over de volgende competenties:

 • Ruime kennis van HTML 4/5 en CSS 2/3
 • Ruime kennis van Javascript (jQuery & add-ons) en Ajax Photoshop
 • Enige kennis van PHP i.v.m. gebruik van onze standaard componenten
 • Ervaring met template systemen (bijvoorbeeld Smarty)
 • Interactie designs en frameworks maken
 • Pre: ervaring met SVN, Git, etc.
 • Pre: ervaring met Flash/Flex
 • Pre: ervaring met ontwikkelen voor sociale netwerken (Facebook, Hyves, Twitter, etc.)

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris
 • Veel uitdagingen in je werk: jij drukt jouw stempel op ons SaaS platform
 • Een zeer dynamische omgeving waarin veel gebeurd: inSided groeit en jij groeit mee
 • Een plek om jezelf te ontwikkelen en te experimenteren met nieuwe technieken
 • Werken met/voor grote bedrijven en organisaties
 • We werken hard maar houden van VrijMiBo’s
 • Ongelofelijk leuke (!) collega’s en een prachtige werkplek (Herengracht Amsterdam)
 • En het belangrijkste: collega Haiko heeft een boot dus regelmatig varen op de grachten
 • De persoon die wij zoeken kan zelfstandig, gestructureerd en projectmatig werken. Daarnaast vind je het leuk om in een sterk groeiend bedrijf alle ins en out mee te maken. De functie is voor 40 uur per week.

Contact

Wil je reageren op deze vacature neem dan contact op met Wouter Neyndorff via e-mail (wouter@insided.nl) of telefoon (020 4279597). Het liefst stuur je een motivatie en CV mee.

inSided BV:Herengracht 498, 1017CB Amsterdam, 020 4279597, www.insided.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.