Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Creative Developer bij Tam Tam (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 18-11-2011

Tam Tam

Tam Tam is op zoek naar een Creative Developer voor onze vestiging in Amsterdam.

Sinds 1 januari 2011 werkt onze Amsterdamse vestiging dag in dag uit aan online activatiecampagnes voor klanten als WNF, Media Markt, Nestlé, Agis en Neckermann. Dit bevalt erg goed en dus zoeken we nieuwe, briljante aanwinsten voor dit team.

We zoeken een Creative Developer. Een briljante techneut die zichzelf niet tot 1 programmeertaal beperkt, die moeiteloos API’s van verschillende (sociale) platformen aan elkaar knoopt en die in zijn of haar vrije tijd liefst alleen maar meer mooie dingen in elkaar aan het coden is. We verwachten van je dat je nauw samenwerkt met onze concepters en designers. Dat betekent: geen functioneel ontwerpen van 63 pagina’s, maar op basis van een concept en een designrichting samen een briljant eindproduct realiseren.

Eisen:
Kennis van/ affiniteit met de volgende technologieën/talen:

  • HTML 5/CSS3;
  • Linux;
  • Apache;
  • MySQL;
  • PHP (o.a. WordPress);
  • JavaScript (o.a. jQuery);
  • Ruby on Rails;
  • Python.

Voor deze rol zoeken we iemand met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Ben jij dit? Mail of bel Nanda: nanda@tamtam.nl / 06 2913 9754 voor meer informatie of solliciteer direct via de website.

P.S. De functie is fulltime en in Amsterdam. Ons hoofdkantoor staat in Delft (de A4 af, het ligt in Zuid-Holland), dus er is een kans dat je daar zo nu en dan heen moet. Hou daar rekening mee! Klik rond op de site voor meer informatie over ons bureau, onze sollicitatieprocedure en ons 'LeefJeDroom' programma.