Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature multimedia developer bij Cito (Arnhem)

 • Geplaatst op: 25-11-2011

cito

Voor de afdeling Multimedia Services van de Service unit zoeken wij een multimedia developer voor 38 uur per week

De unit

De Service unit (SU) ondersteunt interne klanten binnen de primaire units en stafafdelingen. De unit levert faciliteiten en diensten. De faciliteitenafdelingen werken op basis van service level agreements. De dienstenafdelingen zijn project georiënteerd. De hoofdactiviteiten die binnen faciliteiten en diensten worden onderscheiden zijn ICT Services, ICT Beheer, ICT Ontwikkeling, Multimedia Services, Customer Services, Facilities en Operations.

De afdeling Multimedia Services participeert in tal van projecten en initiatieven. Relevant hier te noemen is de ontwikkeling van content ten behoeve van item- en toetsconstructie, afname en rapportage. De afdeling richt zich onder meer op de productie van applicaties en inhoud van CBT’s (Computer based Tests). Daarnaast realiseert en ondersteunt Multimedia Services bij de productie van audiovisuele content en vormgeving voor papieren digitale producten. De afdeling is daarmee een belangrijke partner bij content realisatie en vormt een schakel tussen inhoud en IT.

De functie

Voor uitbreiding van ons team vragen wij iemand die mee kan werken aan de realisatie van digitale toets content. De functie bestaat uit:

 • Het analyseren van business vraagstukken t.a.v. toets content en het geven van advies;
 • Het realiseren van concepten, prototypes en software t.b.v. toetsen en examens;
 • Het signaleren en implementeren van nieuwe technieken en tools.

De functie-eisen en competenties

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Ervaring met ICT ontwikkeling en multimedia;
 • Goede teamspeler en zelfstandig kunnen werken;
 • Kennis van object georiënteerd modelleren/programmeren.
 • Bereid tot het verder volgen van opleidingen op het gebied van software ontwikkeling

Kennis van en ervaring met

 • Programmatuur: Flash, Flex, HTML5 en Adobe-producten zoals Photoshop;
 • Ontwikkeltalen: Actionscript 3, Javascript, HTML5, CSS, XML;
 • Concepten: relevante vormgevings- en interactieconventies;
 • Kennis van UX-design, subversion en ANT is een pre.

Je bent analytisch, communicatief en klantgericht. Daarnaast ben je goed in samenwerken en ben je resultaatgericht.

Ons aanbod

Een afwisselende functie met een salaris tot maximaal € 3.249,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8), afhankelijk van kennis en ervaring. Daarboven ontvang je 8% vakantietoeslag en word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer flexibele werktijden en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Je komt in dienst bij dé specialist op het gebied van toetsontwikkeling, examinering en het meten, beoordelen en volgen van leerprestaties. Een professionele organisatie met een informele werksfeer. Ons kantoor ligt op loopafstand van het Centraal Station Arnhem.

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karel Steenmans, hoofd Multimedia Services, telefoonnummer (026) 352 13 95. Je sollicitatie, voorzien van een recent curriculum vitae, kun je samen met het sollicitatieformulier vóór 9 december 2011, t.a.v. Sabine Roelofs, HR-assistent, en onder vermelding van vacaturenummer 11-66 naar ons sturen.