Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij KLM (Schiphol-Rijk)

 • Geplaatst op: 11-11-2011

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

KLM ICT

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Senior Front-end Developer met minimaal een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting Informatica. Daarbij heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring met:

 • HTML, CSS, JavaScript, jQuery, XML, Photoshop.
 • JavaScript coderen op senior niveau is een vereiste.
 • Visie op kwaliteit en Usability.
 • Affiniteit met grafisch ontwerp en een 'pixelperfect mentaliteit'.
 • Agile development en Scrum ervaring.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Je kunt je professionele mening goed verwoorden en tevens luisteren naar de inbreng van anderen.
 • Responsive design, HTML5, CSS3 en automated testing van front-end deliverables is een pre.

Natuurlijk ben je positief, proactief en neem je graag initiatief. Je bent gedreven om jouw creativiteit om te zetten in innovatieve ontwikkelingen en je weet het beste uit jezelf en jouw omgeving te halen. Ten slotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en vind je het een uitdaging om in een snel veranderende omgeving te werken. Je weet wat de klant beweegt en je kunt het verschil maken door gebruiksvriendelijke en mooie grafische ontwerpen te combineren. Jouw ontwerpen zijn het directe gezicht naar de klant van KLM! Als Front-end Developer kom je te werken in het Competence Center Web Development, de meest innovatieve afdeling binnen KLM ICT!

Wat bieden we je?

 • uitdagende projecten oa het opzetten van een generieke front-end repository.
 • leuke collega's en een hecht team van 12 front-end developers.
 • mogelijkheid tot volgen opleidingen en bezoeken van seminars.
 • mogelijkheid om met de nieuwste technologieën met jouw creativiteit trends te zetten.
 • initiatief op het gebied van innovatie wordt gestimuleerd en gewaardeerd.

de KLM

Moderne luchtvaart is ondenkbaar zonder de brede inzet van ICT. Je komt ICT in vrijwel alle bedrijfsprocessen tegen. KLM Information Services heeft dan ook een belangrijke, centrale positie binnen KLM. Waarbij het uitgangspunt is het ondersteunen en verbeteren van de in- en externe bedrijfsprocessen. Het zegt veel over de belangrijke plaats die de 1.200 medewerkers bij KLM innemen. En over hun resultaatgerichtheid en professionaliteit. Als centrale ICT-provider van KLM levert Information Services diensten op het gebied van ontwikkeling, beheer en onderhoud van ICT-systemen en van de inter- en intranetdiensten van KLM. Information Services ondersteunt de klant bij het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen voor bijvoorbeeld het behalen van concurrentievoordeel. Dat kan op vrijwel elk terrein van de bedrijfsvoering zijn. Van logistieke processen tot financiële systemen. Kortom, KLM ICT vervult een sleutelrol in de operatie van KLM.

Additionele Informatie

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij KLM betekent een baan in een uitdagende, dynamische werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer informatie vind je op www.werkenbijklm.nl.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de Front-end Developer die wij zoeken, solliciteer dan direct op www.werkenbijklm.nl! Een assessment, veiligheidsonderzoeken en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Je ontvangt binnen 2 weken na je sollicitatie bericht. Door te solliciteren op de vacature geef je automatisch toestemming voor een referentiecheck.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon

Simone van Leeuwen, Recruiter IT, tel: 06-53976188