Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front end Developer bij Mirabeau (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 10-01-2012

Mirabeau

Mirabeau zoekt een Front-End Developer voor onze vestiging in Rotterdam. Bij Mirabeau ga je deel uitmaken van een ambitieus team met een passie voor online technologie. Je gaat werken aan websites van marktleiders. Alles wat je doet heeft dus een directe impact op een groot deel van de Nederlandse internetgebruikers. Vanwege dit niveau is het hoofdzakelijk dat je alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit.
Vanuit het oogpunt van de gebruiker is front-end het belangrijkste aspect. Dus met jouw kennis van de laatste ontwikkelingen en technieken willen wij de gebruiker een stap voor zijn. Je neemt initiatief, je kunt advies uitbrengen over front-end technologie, je denkt pro-actief mee met visual designers en interactieontwerpers en je bouwt je code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier. De code die je oplevert is volgens de laatste W3C standaarden en is cross-browser compatible. Je maakt een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript).

Jij

Onze klanten stellen hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom heb jij een nuchtere ‘hands-on’ mentaliteit, je bent analytisch sterk en onder alle omstandigheden ben jij een motiverende teamworker. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal basiseisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring hebt met HTML, XHTML, XML, en CSS lay-out technieken
 • Je werkt al 2 jaar met Javascript
 • Je bent sterk in innovatieve oplossingen
 • Je hebt affiniteit met Visual Design en Interactie Ontwerp
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het bouwen van geavanceerde user interfaces (AJAX)
 • Ervaring met Content Management Systemen en Search Engine Optimalization
 • Als je ervaring hebt met toegankelijkheidsstandaarden zoals drempelvrij is dit een pre
 • Ervaring met Google Maps is een pre
 • Ervaring met Actionscript is een pre
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij

Wij vinden mensen het belangrijkst. Zonder hen zou Mirabeau nooit zijn uitgegroeid tot het grootste fullservice internetbureau van Nederland. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met jou aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn. We hebben ruime open werkvloeren met moderne apparatuur en je hebt relevante vakbladen en literatuur tot je beschikking. Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden op Goed geregeld.

Mirabeau

Mirabeau maakt bedrijven online succesvol. De bedrijfsstrategie van onze klanten wordt vertaald naar een online marketingpropositie die direct een bijdrage levert aan hun bedrijfsresultaat. Onze klanten zijn zeer divers. Van vliegtuigmaatschappij tot financieel dienstverlener. Eén ding hebben ze gemeen: internet is een essentieel onderdeel van hun strategie.

Nieuwe klanten die Mirabeau mocht verwelkomen in 2011 zijn onder andere G-Star, HEMA, V&D, Mediq, Skyteam, Landal Greenparks en het Van Gogh Museum. Mirabeau staat bekend om haar lange termijn klantrelaties, hetgeen betekent dat Mirabeau ook in 2011 mocht blijven werken aan de online business van opdrachtgevers als Funda.nl, ING, KLM, transavia.com, AEGON, Jumbo Supermarkten en Nationale-Nederlanden. Mirabeau richt zich met name op opdrachtgevers die een omzetmatige afhankelijkheid hebben van online.

Enthousiast?

Klik dan hier en stuur je CV met motivatie en portfolio naar onze corporate recruiter Mirjam Warnik. Je kunt ook direct reageren via onze website. Mocht je vragen hebben over deze functie, neem dan telefonisch contact op met Mirjam via 020 5950 550.