Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Moxio (Delft)

  • Geplaatst op: 23-01-2012

Moxio

Moxio zoekt ontwikkelaars met passie die goede producten willen realiseren die intensief worden gebruikt. Het ontwikkelen van producten, ontwerpen van features en het maken van de juiste (ontwikkel)keuzes past bij jou. Met jouw passie voor front-end ontwikkeling ken je de nieuwste technieken en overwin je complexiteit.
Je wilt werken binnen een organisatie waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden te nemen waarmee je op de bleeding edge van je vakgebied opereert. Uiteraard ken je Javascript, HTML5, CSS3, frameworks als jQuery en de voordelen en beperkingen hiervan.

Functie eisen

Als ervaren front-end developer herken je jezelf in de volgende punten:

  • Passie voor het implementeren van gebruikerservaringen in Javascript
  • Uitgebreide kennis van JavaScript, HTML, OO, jQuery en AJAX
  • Kennis van PHP en MySQL is een pre
  • Je maakt overzichtelijke code
  • Je experimenteert met nieuwste technieken en blijft proberen en spelen

Daarnaast beschik je over een Bachelor of Master opleiding in Informatica of equivalente (technische) achtergrond. En kun je goed werken in een klein team met je eigen verantwoordelijkheden. Eigen initiatief en een flexibele houding wordt zeer gewaardeerd.

Over Moxio

Bij Moxio werken we met plezier aan zeer diverse software producten waarmee informatie gedeeld kan worden. Dit doen we aan de hand van PHP, JavaScript en ons eigen Fabric framework. Of het nu gaat om informatieverstrekking via een website met CMS of tailored applicaties waarbij complexe bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, wij gaan de uitdaging aan!

Wat hebben wij te bieden?

Moxio biedt een gevarieerd team dat zich elke dag met enthousiasme inzet voor kwalitatief hoogstaande producten. Aan de lunchtafel worden regelmatig uiteenlopende onderwerpen onder de loep genomen en houden we interessante conferenties in de gaten.

Tussen het werk door brengen de potjes tafelvoetbal de dagelijkse ontspanning met zich mee en gaan we er geregeld met z’n allen op uit. Van een borrel op het terras van de Beestenmarkt in Delft tot tollen in de achtbanen van Six Flags.

Enthousiast?

Overtuig ons van je kunnen met je sollicitatiebrief! Mail je motivatie en CV naar recruitment@moxio.com. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Melissa Korn via +31 15 268 25 92 of kijk op www.moxio.com/vacatures.