Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Myler (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 17-01-2012

Myler

Op zoek naar een baan als front-end developer bij een SaaS leverancier van community oplossingen?

Over Myler

Myler is het platform voor zelfstandig professionals (ZZP’ers) in de zakelijke dienstverlening en ICT. We helpen deze groeiende groep bij vinden van opdrachten en het delen van kennis. Onze online community op www.myler.nl staat hierin centraal. De Myler community telt op dit moment bijna 10.000 leden. Via Myler werken al bijna 1.000 zelfstandig professionals aan een opdracht bij een van onze businesspartners.

Een van onze belangrijkste taken is het ondersteunen van ZZP’ers. Ons uitgangspunt daarbij is om zowel zelfstandige professionals als inhurende organisaties uitstekende dienstverlening te leveren. Binnen ontwikkeling van onze business werken we samen met diverse partijen. We hebben een uniek samenwerkingsverband met Insided (www.insided.nl) op gebied van ontwikkeling van ons community platform. Myler ontwikkelt nieuwe modules en functionaliteit binnen inSided community software.

Functie

Als front-end developer werk je aan het platform waarop de grootste organisaties en bedrijven van Nederland aanwezig zijn. Je bent betrokken bij de gehele life cycle van het ontwikkelproces. Denk hierbij aan het bedenken en bouwen van nieuwe - en verbeteren van bestaande - features (wireframing, brainstorms, etc.) maar ook bij implementaties voor (nieuwe) klanten. Jij werkt samen met de designers, product managers en back-end developers om (Photoshop) designs te vertalen naar cross-browser compatible HTML/CSS/Javascript (jQuery) code die werkt op ons template systeem, de inSided REST API en back-end systemen.

Afdeling

Development is de nieuwste afdeling van Myler waar we met een team van developers aan technische realisatie werken van de Myler community. Je werkt vooral samen met collega's van inSided. Je standplaats is Amsterdam in prachtige kantoor van inSided (Herengracht 498). Ook ben je af en toe in Utrecht voor afstemming/overleg bij Myler.
Wat deze functie uniek maakt is dat je werkt aan de inSided software en maar ook meewerkt aan de realisatie van nieuwe modules op www.Myler.nl. Kijk voor meer informatie over Insided Media op www.inSided.nl.

Wie ben jij?

Je bent zeer bedreven met Wireframing, Photoshop, HTML, CSS, Ajax (jQuery), etc. Tools als Firebug hebben geen geheimen voor je. Jij bent creatief, je houdt van uitdagingen, kan binnen een team werken en weet wat deadlines zijn. Je wilt werken in een jong team dat net de beginnende startup fase ontgroeid is en klaar is voor de volgende fase. Jij wilt werken voor de grootste bedrijven van Nederland en voor duizenden ondernemers (ZZP'ers) die samenkomen op het platform. Dit platform en alle bijbehorende features ga jij voorzien van mooiere, snellere en intuïtievere interfaces en modules. Jij wilt blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen als front-ender.

Competenties

De front-end developer die wij zoeken moet beschikken over de volgende competenties:

 • Ruime kennis van HTML 4/5 en CSS 2/3
 • Ruime kennis van Javascript (jQuery & add-ons) en Ajax
 • Photoshop
 • Enige kennis van PHP i.v.m. gebruik van onze standaard componenten
 • Ervaring met template systemen (bijvoorbeeld Smarty)
 • Interactie designs en frameworks maken
 • Pre: ervaring met SVN, Git, etc.
 • Pre: ervaring met Flash/Flex
 • Pre: ervaring met ontwikkelen voor sociale netwerken (Facebook, Hyves, Twitter, etc.)

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris.
 • Veel uitdagingen in je werk: jij drukt jouw stempel op ons SaaS platform (Software as a Service).
 • Een zeer dynamische omgeving waarin veel gebeurt.
 • Een plek om te leren, experimenteren, ontdekken en jezelf te ontwikkelen.
 • Werken met/voor duizenden ZZP'ers en diverse grote bedrijven en organisaties.
 • Super leuk team en een prachtige werklocaties in centrum Amsterdam en Utrecht
 • Daarnaast vind je het leuk om in een sterk groeiend bedrijf alle ins en out mee te maken.
 • De functie is voor 40 uur per week.

Contact

Wil je reageren op deze vacature neem dan contact op met Mathijs van der Kooi via e-mail (mathijs.van.der.kooi@myler.nl) of telefoon (030-7114777). Het liefst stuur je een motivatie en CV mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.