Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end ontwikkelaar bij CODE (Delft)

  • Geplaatst op: 05-01-2012

CODE

  • Locatie: Delft
  • Uren: 32-40
  • CODE is: agile, hi-tech, creativiteit, gedreven, precies, klantgericht, humor

CODE is op zoek naar een enthousiaste front-end ontwikkelaar met passie voor zijn of haar vakgebied. Ben jij iemand die klantgericht werkt en gebruikersgericht denkt? Wil je voortdurend jezelf blijven ontwikkelen en ben je gedreven door perfectie? Werk je graag samen in een team? Dan zou je bij CODE wel eens heel goed op je plek kunnen zitten!

Over ons:

CODE is een vooruitstrevend internetbureau, gespecialiseerd in technische oplossingen voor het web. In ons eigen framework bouwen wij websites en mobiele applicaties voor verschillende klanten op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast werken wij samen met toonaangevende ontwerpbureaus zoals ARA en Fabrique. Het team bestaat op dit moment uit 11 personen. We hechten waarde aan onze open en informele cultuur. Naast het precisiewerk en deadlines maken we regelmatig tijd voor een borrel of een rondje racen op de PS3. Binnen het team stimuleren we elkaar om onszelf te blijven ontwikkelen binnen ons vakgebied, per werknemer is er dan ook een scholingsbudget beschikbaar. CODE is gevestigd in het centrum van Delft, tegenover het station.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een creatieve front-end ontwikkelaar. Je bent iemand die actief meedenkt in het ontwikkelproces en advies kan geven aan opdrachtgevers en interactieontwerpers. Je levert heldere cross-browser compatible code op, volgens de laatste W3C standaarden. Je werkt in teamverband en bent precies, kritisch en oplossingsgericht. Je beheerst (X)HTML, CSS en JavaScript. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met mobiele browsers, SEO, toegankelijkheidsstandaarden (drempelvrij), jQuery, MooTools en de back-end (PHP, MySQL). Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over aantoonbare werkervaring.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast en ambitieus team, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV, portfolio en je motivatie naar corina@code.nl. Heb je nog vragen? Bel ons: 015-2130600

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.