Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Webdeveloper bij Netvlies (Breda)

 • Geplaatst op: 05-01-2012

Netvlies

Netvlies is op zoek naar een frontend webdeveloper om haar team te versterken. Als frontend webdeveloper werk je in een multidisciplinair team aan het ontwikkelen van webapplicaties en websites voor onze klanten. Je werkt hierbij samen met interactie ontwerpers, webdesigners en andere webdevelopers en legt verantwoording af aan een projectmanager.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en deelt je kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt proactief mee naar oplossingen.

Taken:

 • Ontwikkelen van webapplicaties en websites aan de hand van een planning
 • Signaleren en oplossen van fouten
 • Testen van eigen taken en werk
 • Adviseren van de project manager
 • Eigen tijdsinschatting maken
 • Rapporteren over voortgang aan leidinggevende / voortgang bewaken
 • Kwaliteitbewaking

Functie-eisen:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met xHTML, CSS en Javascript
 • Ervaring met het ontwikkelen voor mobiele websites
 • Aantoonbare ervaring met object georiënteerde javascript libraries, zoals bijv. jQuery
 • Flexibiliteit en een klantgerichte instelling
 • In staat kennis en ervaring op een juiste manier ook met niet-deskundigen te delen
 • Teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Is in staat en bereid op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te kunnen ronden
 • Ervaring met HTML5, CSS3, Twig en Sass is een pre

Wij bieden

Een functie met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibel en dynamisch bedrijf. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie klanten als De Efteling, Nijntje, De Vogelbescherming en Het Huis Opticiens.

Binnen Netvlies heerst een plezierige werksfeer, waar werken in teamverband en informele omgangsvormen hoog in het vaandel staan. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, een eigen invulling van je functie en een grote mate van zelfstandig werken.

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag bij ons komen werken, mail dan je motivatie en C.V. naar solliciteren@netvlies.nl t.a.v. Maarten Verstraeten. We stellen het op prijs als je voorbeelden van projecten waar je aan gewerkt hebt bijvoegt.