Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Mirabeau (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 01-02-2012

Mirabeau

Voor onze vestiging in het centrum van Amsterdam zijn wij op zoek naar een Front-End Developer. Je gaat bij Mirabeau deel uitmaken van een ambitieus team met passie voor online technologie en gaat werken aan websites van marktleiders. Alles wat je doet heeft dus een directe impact op een groot deel van de Nederlandse internetgebruikers. Vanwege dit niveau is het noodzakelijk dat je alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit.

Mirabeau

Mirabeau realiseert websites en online applicaties. Vanuit een full-service organisatie overzien we de creatieve en technische aspecten; van de marketingstrategie tot het applicatiebeheer. Mirabeau is opgericht in 2001 en is, met nu circa 270 specialisten, uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van internetdiensten.
De projecten die Mirabeau uitvoert zijn innovatief en uitdagend, zoals de webapplicaties van Funda.nl, OV-Chipkaart.nl, Aegon.nl en de websites van Autotrader.nl en Transavia.com.

Jij

Je neemt initiatief, je kunt advies uitbrengen over front-end technologie en je denkt pro-actief mee met visual designers en interactieontwerpers. Vanuit het oogpunt van de gebruiker is front-end het belangrijkste aspect, dus met jouw kennis van de laatste ontwikkelingen en technieken willen wij de gebruiker een stap voor zijn. Jij bouwt je code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier, de code die je oplevert is volgens de laatste W3C standaarden en is cross-browser compatible. Je maakt een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript).

Onze klanten stellen hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom heb jij een nuchtere ‘hands-on’ mentaliteit, je bent analytisch sterk en onder alle omstandigheden ben jij een motiverende teamworker. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal basiseisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring hebt met HTML en CSS lay-out technieken
 • Je werkt al 2 jaar met Javascript
 • Je bent sterk in innovatieve oplossingen
 • Je hebt affiniteit met Visual Design en Interactie Ontwerp
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het bouwen van geavanceerde user interfaces (AJAX)
 • Ervaring met Content Management Systemen en Search Engine Optimalization
 • Als je ervaring hebt met toegankelijkheidsstandaarden zoals drempelvrij is dit een pre
 • Ervaring met Google Maps is een pre
 • Ervaring met Actionscript is een pre
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij

We vinden mensen het belangrijkst. Zonder hen zou Mirabeau nooit zijn uitgegroeid tot het grootste fullservice internetbureau van Nederland. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met jou aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn. We hebben ruime open werkvloeren met moderne apparatuur en je hebt relevante vakbladen en literatuur tot je beschikking. Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden op Goed geregeld.

Enthousiast?

Stuur dan je CV met motivatie naar onze Corporate Recruiter Floor van Dam via onze website www.werkenbijmirabeau.nl. Mocht je vragen hebben over deze functie, neem dan telefonisch contact op met Floor via 020 5950 550.