Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature PHP Webdeveloper bij Webbureau Safira (Geldermalsen)

  • Geplaatst op: 08-02-2012

Webbureau Safira

Word jij enthousiast van nieuwe web-technologieën? Bij Safira krijg je de ruimte om ze toe te passen. Wij dagen je uit om voor ieder project een nieuwe technologie te gebruiken. Volgens ons de beste manier om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Je mag bij ons dan ook best opscheppen over dat nieuwe framework dat je je gisteravond eigen hebt gemaakt.

Termen zoals PHP, ORM, OOP en MVC klinken je als muziek in de oren. Je vindt het belangrijk dat het werk dat je aflevert voldoet aan de huidige standaarden. Niemand hoeft je uit te leggen dat een snelheidswinst van 50 milliseconden per aanvraag een wereld van verschil betekent.

Onze ontwikkelaars hebben verstand van front-end development. Ze kennen HTML, JavaScript en CSS en kunnen toveren met jQuery. Is dat niet je sterkste kant? Geen ramp, wij helpen je hierbij.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en gezellige werkomgeving waar wilde ideeën en (opbouwende) kritiek op prijs worden gesteld. Onze mensen zijn ieder afzonderlijk gespecialiseerd in hun vak. Het resultaat hiervan is dat onze websites op punten zoals SEO en usability goed scoren.

Safira vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en je krijgt bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat bied jij ons?

  • Je hebt als webdeveloper een hbo werk- en denkniveau.
  • Je werkt graag met andere mensen samen, maar zelfstandig een project aansturen spreekt je ook
  • aan.
  • Je levert je werk helemaal 'web 2.0' af.
  • Je voelt je thuis in een gemotiveerd team.
  • Waar nodig neem je je verantwoordelijkheid.
  • Je vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden.

Het is een pré dat je kunt autorijden (en hier ook een rijbewijs voor hebt).

Interesse?

Benader ons op Twitter via @websafira of mail je motivatie en CV naar iris@safira.nl. Neem voor meer informatie contact op met Iris Geskus 0345-582482.